Audi va majora anul viitor producția la fabrica sa din Ungaria

Audi va majora anul viitor producția la fabrica sa din Ungaria
scris 5 nov 2019

Grupul auto german Audi va majora în 2020 producția de motoare la fabrica sa din Ungaria la 2,25 milioane de unități, a anunțat ministrul ungar al Afacerilor Externe, Peter Szijjarto, transmite Reuters.

Un reprezentant al Audi de la sediul central din Ingolstadt, Germania, nu a dorit să comenteze asupra planurilor interne ale producătorului de mașini premium, scrie Agerpres.

CONFIRMARE - BCR eGO, Compania Municipală Managementul Transportului și FLOW își unesc forțele într-un serviciu integrat de ride sharing CITEȘTE ȘI CONFIRMARE - BCR eGO, Compania Municipală Managementul Transportului și FLOW își unesc forțele într-un serviciu integrat de ride sharing

"Ei intenționează să producă anul viitor 2,25 milioane de motoare, iar până acum recordul anual a fost de două milioane", a declarat Szijjarto la o conferință de presă, când a fost rugat să comenteze informațiile privind posibilele concedieri la subsidiara Audi din Ungaria.

În aprilie, subsidiara Audi din Ungaria anunțase că în 2019 vrea să majoreze semnificativ producția de motoare, față de nivelul din 2018, de 1,95 milioane.

De asemenea, în iulie a informat că va extinde producția de motoare pentru vehicule electrice la fabrica sa din Gyor, în vestul Ungariei, urmând să fie create 250 de locuri de muncă.

viewscnt
Afla mai multe despre
audi
ungaria