Polonia a convenit cu SUA amplasamentul trupelor americane suplimentare, afirmă ministrul apărării

Polonia a convenit cu SUA amplasamentul trupelor americane suplimentare, afirmă ministrul apărării
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 aug 2019

Polonia a convenit cu SUA amplasamentul trupelor americane suplimentare ce vor fi desfășurate pe teritoriul polonez, a declarat vineri ministrul apărării, Mariusz Blaszczak, la o zi după ce președintele Donald Tump și-a anulat vizita în Polonia de la sfârșitul săptămânii din cauza amenințării uraganului Dorian, care se îndreaptă spre Florida, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Bloomberg: Comoară îngropată într-un colț uitat al Europei. Serbia poate avea cele mai mari rezerve de litiu din Europa CITEȘTE ȘI Bloomberg: Comoară îngropată într-un colț uitat al Europei. Serbia poate avea cele mai mari rezerve de litiu din Europa

Locul lui Trump la ceremoniile de la Varșovia de comemorare a 80 de ani de la declanșarea celui de-Al Doilea Război Mondial va fi luat de vicepreședintele Mike Pence, scrie Agerpres.

Polonia și SUA au semnat în iunie un acord prin care numărul militarilor americani staționați nepermanent pe teritoriul polonez va fi suplimentat cu 1.000 față de media actuală de 4.500 în cadrul unei rotații a forțelor NATO.

viewscnt
Afla mai multe despre
trupe americane
polonia