Polonia reintroduce restricții la nivel național

Polonia reintroduce restricții la nivel național
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2021

Polonia a decis să reintroducă de sâmbătă o serie de restricții antiepidemice la nivel național, din cauza înmulțirii cazurilor de infectare cu coronavirus, a anunțat ministrul sănătății, Adam Niedzielski.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Pandemia continuă să se dezvolte și nu există niciun indiciu că încetinește", a afirmat ministrul într-o conferință de presă.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

El a anunțat că restricțiile în vigoare acum în patru din cele 16 regiuni ale Poloniei vor fi extinse la nivelul întregii țări, scrie Agerpres.

Măsurile prevăd închiderea hotelurilor, instituțiilor de cultură, pârtiilor de schi, piscinelor și altor facilități sportive recreative, precum și închiderea parțială a mall-urilor în intervalul 20 martie - 9 aprilie.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

'Le cerem angajatorilor să permită munca de la domiciliu cât mai mult posibil', a mai spus ministrul.

Totodată, copiii cu vârste între 7 și 9 ani vor intra și ei în regim de cursuri online pentru următoarele trei săptămâni, a precizat Niedzielski.

viewscnt
Afla mai multe despre
polonia
coronavirus