Postul rus de știri controlat de stat RT va începe să difuzeze pe Rumble, o platformă video asemănătoare YouTube

Postul rus de știri controlat de stat RT va începe să difuzeze pe Rumble, o platformă video asemănătoare YouTube
scris 4 mar 2022

Postul rus de știri controlat de stat RT a anunțat că va începe să difuzeze pe Rumble, o platformă video asemănătoare YouTube, după ce companiile de tehnologie, inclusiv Meta Platforms și Twitter, au restricționat accesul la RT în urma invaziei Rusiei în Ucraina, transmite Reuters.

Companiile de tehnologie au început în ultimele zile să restricționeze mass-media rusă controlată de stat, inclusiv RT și Sputnik, ca răspuns la solicitările guvernelor și la apelurile de a preveni răspândirea propagandei ruse, scrie News.ro.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Rusia a numit acțiunile sale în Ucraina o ”operațiune specială”.

Compania de streaming media Roku a eliminat aplicația pentru RT din magazinul său de canale Roku la nivel global, a declarat un purtător de cuvânt.

Proprietarul Facebook, Meta, a declarat marți că elimină la nivel global conținutul din paginile de Facebook și conturile de Instagram ale instituțiilor media rusești controlate de stat

Rumble este un site video popular printre conservatorii politici din SUA.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

În decembrie, afacerea media a fostului președinte al SUA Donald Trump, Trump Media and Technology Group, a declarat că Rumble va oferi videoclipuri și streaming pentru Truth Social, aplicația de socializare a companiei care a fost lansată în magazinul de aplicații App Store al Apple pe 21 ianuarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
rt
rumble