Putin: Rusia va folosi armele nucleare doar dacă va fi ''necesar'' pentru a-și apăra suveranitatea

Putin: Rusia va folosi armele nucleare doar dacă va fi ''necesar'' pentru a-și apăra suveranitatea
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 iun 2022

Președintele rus Vladimir Putin a transmis că țara sa va recurge la folosirea armelor nucleare doar ''dacă este necesar'' pentru a-și apăra suveranitatea, relatează agenția EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

''Nu suntem o amenințare, dar toți trebuie să știe ce avem noi și ce vom folosi dacă este necesar pentru apărarea suveranității noastre'', a spus Putin în timpul Forumului economic de la Sankt Petersburg, arată Agerpres.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent

El a catalogat drept ''iresponsabile'' declarațiile unor oficiali occidentali conform cărora Rusia amenință omenirea cu armele sale nucleare. ''Am auzit acest tip de retorică. Noi să rămânem tăcuți? Răspundem așa cum trebuie. Dar imediat ce răspundem ei se prevalează de asta și spun: Rusia este o amenințare'', a remarcat președintele rus.

Cât despre o posibilă confruntare militară directă a Rusiei cu Occidentul ca urmare a războiului pornit de Moscova în Ucraina, Putin a răspuns că țările occidentale au declarat de fapt în trecut ''război pe scară extinsă'' unor țări precum Irak, Libia, Afganistan sau Iugoslavia

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ucraina