Regia de transport din Viena a renunțat la parfumarea aerului din metrou

Regia de transport din Viena a renunțat la parfumarea aerului din metrou
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 aug 2019

Regia de transport din Viena a anunțat luni că a renunțat la parfumarea aerului din metrou, în condițiile în care inițiativa nu a reușit să câștige de partea sa călătorii după o perioadă de testare, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Lămâie și grapefruit pentru "energie", santal pentru "bună dispoziție" sau trandafir și pepene galben pentru "relaxare": compania Wiener Linien a răspândit experimental o serie de arome pe două linii de metrou în luna iulie, scrie Agerpres.

După o lună de testare, utilizatorii au dat verdictul, majoritatea pronunțându-se împotriva acestei inițiative, cu 21.000 voturi la 16.000 într-o consultare online, a recunoscut municipalitatea.

Huawei a anunțat, la nivel global, un avans de 23,2% al veniturilor în primul semestru, până la 58 miliarde dolari CITEȘTE ȘI Huawei a anunțat, la nivel global, un avans de 23,2% al veniturilor în primul semestru, până la 58 miliarde dolari

De fapt, se pare că "vienezii și vienezele sunt mulțumiți de mirosul metroului", a remarcat Wiener Linien, adăugând că este în continuare în căutare constantă de idei inovatoare pentru a promova transportul public.

Anul trecut, regia a impus cu succes interdicția de a mânca în metrou, în contextul în care mai mulți utilizatori s-au plâns de cât de des miroase în garnituri a kebab și pizza.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrou
viena