Serbia introduce pedeapsa cu închisoarea pe viață

Serbia introduce pedeapsa cu închisoarea pe viață
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mai 2019

Serbia și-a amendat marți Codul penal prin introducerea pedepsei cu închisoarea pe viață fără posibilitatea eliberării condiționate, pentru infracțiuni precum violul și crima atunci când victimele sunt copii, femei însărcinate și persoane lipsite de ajutor, transmite dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Legea Tijana a fost inițiată de către Igor Juric, a cărui fiică Tijana a fost răpită, violată și ucisă în anul 2011. Juric și-a asigurat sprijinul a 160.000 de persoane pentru inițiativa sa și a fost prezent în parlament în momentul votării actului normativ, scrie Agerpres.

Grupul CEZ intenționează să scoată la vânzare business-urile din România - surse CITEȘTE ȘI Grupul CEZ intenționează să scoată la vânzare business-urile din România - surse

Noua lege permite, de asemenea, o pedeapsă de închisoare pe viață, dar cu posibilitatea de eliberare condiționată după executarea a 27 de ani, pentru infracțiuni ca genocidul și alte crime de război, asasinatul politic, criminalitatea organizată și periclitarea ordinii constituționale.

viewscnt
Afla mai multe despre
inchisoare pe viata
serbia