Sezonul turistic estival din Bulgaria este un dezastru

Sezonul turistic estival din Bulgaria este un dezastru
scris 27 aug 2020

“Este o himeră să credem că bulgarii pot înlocui 6 milioane de turiști care vizitează și stațiunile bulgărești de iarnă, având în vedere că și sezonul de iarnă este în pericol”, a declarat, pentru postul de televiziune bTv de la Sofia, profesorul Gheorghi Rachev, vicepreședinte al Asociației Bulgare a Agențiilor de Turism, potrivit Duma.

Potrivit acestuia, lumea nu s-a confruntat cu o astfel de situație economică. "Nu a existat un astfel de sezon, de când există turism în Bulgaria. Prăbușirea este catastrofală, dar bulgarii au făcut ce au putut - coasta Mării Negre se bucură de turiștii bulgari", a mai spus el, însă a precizat că sezonul nu va dura până la sfârșitul lunii septembrie, scrie Hotnews.ro.

FOTO Porsche a prezentat noul hybrid Panamera și cel mai puternic motor din gamă, Turbo S. Clienții din România pot deja comanda noile motorizări CITEȘTE ȘI FOTO Porsche a prezentat noul hybrid Panamera și cel mai puternic motor din gamă, Turbo S. Clienții din România pot deja comanda noile motorizări

“Nu au venit britanicii, rușii, germanii, sunt de zece ori mai puțini și acest lucru se menține, potrivit datelor oficiale, până la sfârșitul lunii iunie, iar iulie și august este vârf de sezon", a spus el. Potrivit afirmațiilor sale, chiar Grecia raportează în prezent un sezon estival dezastruos. "Tot turismul este afectat. Aceasta este o afacere economică și fiecare are dreptul să înceapă o afacere sau să o amâne", a explicat el.

viewscnt
Afla mai multe despre
bulgaria
marea neagra
litoral
turism