Slovenia declară sfârșitul epidemiei de coronavirus. Unele restricții rămân în vigoare

Slovenia declară sfârșitul epidemiei de coronavirus. Unele restricții rămân în vigoare
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iun 2021

Starea de urgență epidemică declarată în Slovenia la 18 octombrie 2020 din cauza epidemiei de COVID-19 nu va mai fi prelungită, a declarat un responsabil din Ministerului Sănătății, relatează Hina.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform criteriilor Centrului European pentru Controlul Bolilor, Slovenia nu se află încă în zona verde și sigură, astfel încât purtarea măștilor în interior va continua să fie obligatorie, la fel ca și dezinfectarea mâinilor, distanțarea fizică și alte măsuri anti-epidemice, scrie Agerpres.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Participarea la unele evenimente de grup va continua să fie posibilă numai pentru cei care s-au recuperat în urma COVID-19, au fost vaccinați sau au fost testați recent negativ pentru coronavirus.

Conform celor mai recente date, există 122 de pacienți diagnosticați cu COVID-19 în spitale.

Echipa de răspuns pentru COVID-19 a guvernului sloven va continua să analizeze săptămânal situația epidemiologică și să propună recomandări în consecință.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Responsabilul sloven le-a cerut cetățenilor să se vaccineze, menționând că există o cantitate suficientă de vaccinuri.

''Epidemia ne-a adus multe provocări. Le vom depăși prin cooperare și solidaritate, dar nu am trecut încă linia de sosire'', a subliniat el.

viewscnt
Afla mai multe despre
slovenia
coronavirus