Ungaria adoptă o lege care interzice „promovarea” homosexualității în rândul minorilor. Filme precum „Harry Potter”, „Billy Elliot” sau „Friends” ar putea fi interzise copiilor

Ungaria adoptă o lege care interzice „promovarea” homosexualității în rândul minorilor. Filme precum „Harry Potter”, „Billy Elliot” sau „Friends” ar putea fi interzise copiilor
scris 15 iun 2021

Ungaria a adoptat un text de lege care interzice „promovarea” homosexualității în rândul minorilor, provocând îngrijorarea apărătorilor drepturilor omului, pe fondul înmulțirii restricțiilor impuse de către guvernul condus de Viktor Orban persoanelor LGBT, conform AFP.

„Pornografia și conținutul care reprezintă sexualitate sau promovează o abatere de la identitatea de gen, schimbarea sexului și homosexualitatea nu trebuie să fie accesibile celor cu vârsta sub 18 ani”, se arată în textul consultat de AFP, care își propune să „protejeze drepturile copiilor”, arată Agerpres.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

În practică, programele educaționale sau reclamele marilor grupuri solidare cu minoritățile sexuale și de gen, precum reclama Coca-Cola prezentând un cuplu de bărbați care a declanșat apeluri la boicot în 2019, nu vor mai fi autorizate.

Același lucru va fi valabil și pentru cărți, cum a fost o colecție de povești și legende care minimizează homosexualitatea și care a atras nemulțumirea guvernului în toamna anului 2020.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Serialele precum „Friends” sau filmele precum „Bridget Jones”, „Harry Potter” și „Billy Elliot”, în care este menționată homosexualitatea, ar putea fi interzise minorilor, au avertizat ONG-uri.

Mii de persoane au ieșit luni seara pe străzile Budapestei pentru a denunța această „propagandă permanentă” a guvernului împotriva comunității LGBT.

REFERINTE
Ungaria vrea să interzică „promovarea” homosexualității în rândul minorilor

 

viewscnt
Afla mai multe despre
harry potter
ungaria