Stoltenberg se așteaptă la o intensificare a dialogului NATO-Rusia în 2018

Stoltenberg se așteaptă la o intensificare a dialogului NATO-Rusia în 2018
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 dec 2017

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că se așteaptă la o intensificare a dialogului Alianței cu Rusia în 2018, atât la nivel politic, cât și pe canalele militare de comunicare, scrie Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Relațiile NATO-Rusia au atins cel mai scăzut nivel de după Războiul Rece în urma anexării peninsulei Crimeea de către Rusia la începutul lui 2014 și a sprijinului acordat de Moscova separatiștilor proruși în estul Ucrainei.

După doi ani de înghețare a legăturilor, NATO și Rusia au reluat în 2016 discuțiile la nivel de ambasadori și au avut în 2017 primele discuții la nivel militar înalt.

The Guardian: Un nor de corupție plutește deasupra Bulgariei în timp ce se pregătește să preia președinția UE CITEȘTE ȘI The Guardian: Un nor de corupție plutește deasupra Bulgariei în timp ce se pregătește să preia președinția UE

'Mă aștept că vor exista mai multe întâlniri și, de asemenea, o mai intensă folosire a acestor linii militare directe de comunicare', a afirmat Stoltenberg, într-un interviu acordat agenției dpa.

viewscnt
Afla mai multe despre
nato
rusia
jens stoltenberg