Toate persoanele care intră în Grecia - obligate să completeze un formular special și să prezinte un test COVID-19

Toate persoanele care intră în Grecia - obligate să completeze un formular special și să prezinte un test COVID-19
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 nov 2020

Toate persoanele care intră în Republica Elenă au obligația de a completa formularul PLF (Passenger Locator Form) cu cel puțin 24 de ore înaintea începerii călătoriei, indiferent de țara din care sosesc, această măsură fiind valabilă de marți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Obligația de a completa formularul PLF se aplică și tuturor persoanelor care părăsesc teritoriul Republicii Elene, indiferent de destinație. Sunt exceptați de la această obligație turiștii care părăsesc Grecia ca urmare a finalizării sejurului, scrie Agerpres.

SensoDays propune pentru Black Friday 2020 o ofertă Home & Deco practică și adaptată CITEȘTE ȘI SensoDays propune pentru Black Friday 2020 o ofertă Home & Deco practică și adaptată

De asemenea, precizează MAE, începând de miercuri, toate persoanele care intră în Republica Elenă, indiferent de țara din care sosesc sau de mijlocul de transport folosit, sunt obligate să prezinte un test molecular (PCR) cu rezultat negativ pentru COVID-19, care să fi fost prelevat cu maximum 72 de ore anterior intrării pe teritoriul Greciei.

viewscnt
Afla mai multe despre
covid-19
grecia
teste