Ungaria - buget al apărării record

Ungaria - buget al apărării record
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mai 2021

Ungaria va dispune anul viitor de un buget al apărării record de 1.000 de miliarde de forinți (2,9 miliarde de euro), a anunțat ministrul ungar al Apărării, Tibor Benko.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Este un moment istoric în ce privește finanțarea disponibilă pentru apărare în bugetul pe anul 2022”, a subliniat ministrul ungar, arată Agerpres.

Potrivit lui Benko, banii urmează să fie folosiți pentru a continua modernizarea forțelor armate ale Ungariei.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

Jumătate din suma menționată va fi alocată dezvoltării pe mai departe a tehnologiei militare și revitalizării industriei militare interne, a precizat ministrul.

Cealaltă jumătate din buget va fi consacrată între altele recrutării de personal militar, atât pentru serviciul activ cât și pentru suplimentarea efectivelor de rezerviști voluntari, a mai spus Tibor Benko.

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
aparare