Ungaria - buget al apărării record

Ungaria - buget al apărării record
scris 31 mai 2021

Ungaria va dispune anul viitor de un buget al apărării record de 1.000 de miliarde de forinți (2,9 miliarde de euro), a anunțat ministrul ungar al Apărării, Tibor Benko.

„Este un moment istoric în ce privește finanțarea disponibilă pentru apărare în bugetul pe anul 2022”, a subliniat ministrul ungar, arată Agerpres.

Potrivit lui Benko, banii urmează să fie folosiți pentru a continua modernizarea forțelor armate ale Ungariei.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

Jumătate din suma menționată va fi alocată dezvoltării pe mai departe a tehnologiei militare și revitalizării industriei militare interne, a precizat ministrul.

Cealaltă jumătate din buget va fi consacrată între altele recrutării de personal militar, atât pentru serviciul activ cât și pentru suplimentarea efectivelor de rezerviști voluntari, a mai spus Tibor Benko.

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
aparare