Ungaria permite intrarea vizitatorilor ruși vaccinați, sperând în revigorarea turismului

Ungaria permite intrarea vizitatorilor ruși vaccinați, sperând în revigorarea turismului
scris 26 iul 2021

Ungaria va permite intrarea turiștilor ruși care dețin un certificat de imunitate la COVID-19, a anunțat luni șeful diplomației de la Budapesta, Peter Szijjarto, transmite MTI.

Măsura survine ca răspuns la decizia recentă a Rusiei de a relua emiterea de vize turistice și de afaceri pentru cetățenii ungari care prezintă un test PCR negativ la coronavirus, a indicat Szijjarto, scrie Agerpres.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Potrivit ministrului de externe, decizia guvernului ungar este menită să revigoreze sectorul turistic al țării, cel mai grav afectat de pandemie.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

'Ungaria a fost mereu o destinație populară pentru ruși, iar faptul că turiștii ruși vaccinați pot din nou să viziteze Ungaria va ajuta imens acest sector', a adăugat Peter Szijjarto, citat de MTI.

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
turisti
rusi