VIDEO Trupele ruse par să fi ocupat orașul Herson

VIDEO Trupele ruse par să fi ocupat orașul Herson
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2022

Armata rusă pare să fi cucerit centrul orașului Herson, arată capturi de ecran postate pe rețelele de socializare și o înregistrare video verificate CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Videoclipul arată vehicule militare rusești la un sens giratoriu din nordul Hersonului. Capturile de ecran de la camera web arată vehicule militare rusești parcate în Piața Svobody din centrul orașului Kherson, scrie Hotnews.ro.

ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare CITEȘTE ȘI ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare

Clădirea administrației regionale din Kherson se află în Piața Svobody.

Marți, vehicule militare rusești fuseseră văzute în partea de est a orașului, după zile de bombardamente și lupte intense.

Noile imagini arată că rușii se deplasează prin Herson, aparent fără rezistență din partea forțelor ucrainene. De asemenea, arată că forțele rusești venite din Crimeea au avansat și au stabilit o trecere peste râul Nipru.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

Un oficial din ministerul de interne ucrainean spunea că rușii au intrat în orașul Herson, dar forțele ucrainene controlează totuși clădirea administrației orașului.

Herson este situat în sudul Ucrainei, pe Nipru, aproape de ieșirea acestuia la Marea Neagră, și are o populație de peste 70.000 de locuitori.

viewscnt
Afla mai multe despre
herson
ucraina
rusia