VIDEO Ucrainenii de rând se opun blindatelor și atacă mașinile rușilor

VIDEO Ucrainenii de rând se opun blindatelor și atacă mașinile rușilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2022

Forțele de invazie ale Rusiei au intrat încă de duminică în orașul ucrainean Kupiansk, aflat la este de Harkiv. Însă populația locală nu i-a primit cu brațele deschise, iar marți pe străzile orașului mulțimea a ieșit în protest, au atacat o mașină a militarilor ruși și au fost dispersați cu gaze lacrimogene.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Ăsta e orașul nostru, sunt străzile noastre”, strigă oamenii pe o stradă din Kupiansk, după ce militarii ruși cu blindate pe stradă trag focuri de avertisment și strigă la lume printr-un megafon, scrie Hotnews.ro.

Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație CITEȘTE ȘI Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație

Într-un alt loc, în piața centrală, o mulțime atacă un vehicul al forțelor rusești. Ulterior, oamenii din Kupiansk au fost dispersați cu gaze lacrimogene.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ucraina
razboi