VIDEO VIRAL Un dirijor s-a vaccinat anti-Covid pe scenă, în timpul unui concert

VIDEO VIRAL Un dirijor s-a vaccinat anti-Covid pe scenă, în timpul unui concert
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 aug 2021

Un dirijor al unei filarmonici din Ungaria s-a vaccinat împotriva coronavirusului pe scenă în timpul unui concert în aer liber din Budapesta pentru a încuraja oamenii să se imunizeze anti-Covid, relatează Euronews.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dirjiorul Ivan Fischer și-a dat jos sacoul și a rămas într-o cămașă albă cu o gaură tăiată în mânecă. În timp ce acesta continua să își fluture bagheta, un medic a administrat vaccinul, arată Hotnews.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

„Ivan Fischer a dorit prin această inițiativă să atragă atenția asupra necesității vaccinării. Vaccinarea ne poate oferi șansa să trăim și să muncim în mod normal din nou, la fel cum o făceam înainte”, a declarat Orsolya Erdodi, directoarea filarmonicii.

Fischer s-a vaccinat cu a treia doză a vaccinului anti-Covid.

RDF Arad a realizat investiții de 5.7 milioane euro în soluții de depozitare, tehnologie și utilaje și vizează să achiziționeze companii cu domenii de activitate conexe CITEȘTE ȘI RDF Arad a realizat investiții de 5.7 milioane euro în soluții de depozitare, tehnologie și utilaje și vizează să achiziționeze companii cu domenii de activitate conexe

Ungaria s-a bucurat de o vară relativ liniștită din punct de vedere al pandemiei după un val devastator îm primăvară.

viewscnt
Afla mai multe despre
dirijor
vaccin