VIDEO Vladimir Putin: Occidentul vrea ”să ne învingă pe câmpul de luptă. Ce să zic? Să încerce!”

VIDEO Vladimir Putin: Occidentul vrea ”să ne învingă pe câmpul de luptă. Ce să zic? Să încerce!”
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 iul 2022

Președintele rus Vladimir Putin sfidează Occidentul să înfrângă Rusia ”pe câmpul de luptă” în Ucraina, unde americanii și europenii și-au accelerat livrările de armament către armata ucraineană, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Înțelegem că ei vor să ne învingă pe câmpul de luptă. Ce să zic? Să încerce!”, a declarat Putin într-o reuniune cu liderii grupurilor parlamentare din cadrul Dumei de Stat, Camera inferioară a Parlamentului rus, transmisă în direct la televiziune, scrie News.ro.

EXCLUSIV SURPRIZĂ Sacha Dragic, fondatorul Superbet, intră pe piața asigurărilor, inclusiv RCA. A cooptat doi executivi redutabili CITEȘTE ȘI EXCLUSIV SURPRIZĂ Sacha Dragic, fondatorul Superbet, intră pe piața asigurărilor, inclusiv RCA. A cooptat doi executivi redutabili

”Am auzit în mai multe rânduri că Occidentul vrea să lupte împotriva noastră până la ultimul ucrainean. Este o tragedie pentru poporul ucrainean. Însă se pare că totul se întreaptă în această direcție”, a continuat el.

El face aceste declarații în contextul în care Statele Unite și Uniunea Europeană (UE) și-au accelerat, în ultimele săptămâni, livrările de armament căre Kiev, care încearcă să oprească înaintarea armatei ruse în estul Ucrainei.

”Toată lumea trebuie să ște că noi n-am început încă lucrurile serioase” în Ucraina, a tunat Putin în acest discurs - unul dintre cele mai dure din ultmele săptămâni.

El nu a anunțat însă o lărgire a operațiunilor militare și nici alte inițiative concrete.

Rusia poartă, de la 24 februarie, o vastă ofensivă militară sângeroasă în Ucraina.

”În același timp, noi nu refuzăm negocieri de pace. Dar cei care le refuză trebuie să știe că cu cât (refuză) mai mult timp, cu atât le va fi mai dificil să negocieze cu noi”, a amenințat președintele rus.el.

Reluând o retorică care amintește de cea liderilor sovietici din timpul Războiului Rece, Vladimir Putin a denunțat ”liberalismul totalitar” occidental și a apreciat că ofensiva rusă din Ucraina marchează începutul unei tranziții a unei lumi marcate de ”egocentrismul mondializat american către o lume cu adevărat multipolară”.

”În majoritatea țărilor, oamenii nu vor o astfel de viață sau un astfel de viitor”, a tunat el, adăugând că ”ei au obosit să stea în genunchi și să se umilească în fața celor care se cred excepționali”.

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
rusia