Viktor Orban lansează o consultare populară pentru coronavirus, cu referire și la George Soros

Viktor Orban lansează o consultare populară pentru coronavirus, cu referire și la George Soros
scris 29 mai 2020

Premierul ungar Viktor Orban a anunțat vineri lansarea de către guvernul său a unei consultări populare cu privire la o gamă largă de chestiuni legate de noul coronavirus și la măsurile de relansare a economiei, transmite MTI.

Anunțul a fost făcut de șeful executivului ungar în intervenția lui săptămânală la Radio Kossuth, scrie Agerpres.

Studiul este intitulat 'Consultare Națională', iar chestionarele vor fi trimise prin poștă către toate locuințele din Ungaria.

Budapest Bank, MKB și Takarek formează al doilea mare grup bancar, cu active de 18,3 miliarde dolari CITEȘTE ȘI Budapest Bank, MKB și Takarek formează al doilea mare grup bancar, cu active de 18,3 miliarde dolari

O întrebare din chestionar se referă la miliardarul George Soros și la ''planul'' său de a emite obligațiuni perpetue care, potrivit lui Viktor Orban, ar conduce la o ''sclavie impusă de datorii''.

Ungaria a raportat vineri dimineață 3.841 de cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus, dintre care 517 de cazuri mortale. Până în prezent 2.024 pacienți spitalizați cu COVID-19 s-au vindecat, iar în spitalele ungare se mai află internați 384 de pacienți cu noul coronavirus.

Cele mai multe cazuri de COVID-19 se înregistrează în Budapesta (1.829), urmată de județele Pesta (547) și Fejer (370), iar cele mai puține în județul Bekes (11). Ungaria, țară o populație de aproximativ 9,78 milioane de locuitori, a efectuat până acum 180.152 de teste.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
viktor orban
coronavirus