Viktor Orban: Vin vremuri în care națiunile slabe vor pieri, iar cele puternice vor rămâne. Trebuie să ne pregătim și să ne echipăm

Viktor Orban: Vin vremuri în care națiunile slabe vor pieri, iar cele puternice vor rămâne. Trebuie să ne pregătim și să ne echipăm
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 iul 2023

Vin vremuri în care națiunile slabe vor pieri, iar cele puternice vor rămâne, așa că, în fiecare zi, trebuie să ne consolidăm propriile linii de apărare și organele noastre de ordine publică, a declarat, la Budapesta, premierul Viktor Orbán, la ceremonia de depunere a jurământului a noilor ofițeri de la Facultatea de Științe Polițienești a Universității de Administrație Publică din Ungaria (NKE), informează MTI.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În discursul său, prim-ministrul Ungariei a subliniat că trăim vremuri în care lumea se zguduie din temelii, iar ” nici noi, ungurii, nu facem excepție”, deoarece “epicentrul cutremurului este chiar lângă noi”. Războiul are loc în vecinătatea Ungariei, în timp ce din sud mii de migranți “ne asediază frontierele”, a explicat politicianul, potrivit News.ro.

Twitter a restricționat temporar tweet-urile pe care utilizatorii le pot vedea CITEȘTE ȘI Twitter a restricționat temporar tweet-urile pe care utilizatorii le pot vedea

Acesta a subliniat necesitatea unui stat puternic, a unui guvern puternic, a unei economii puternice, a unei armate puternice și, nu în ultimul rând, a unor organe de ordine publică puternice. “Trebuie să ne pregătim și să ne echipăm”, a afirmat Viktor Orbán.

Viktor Orbán a declarat că “este foarte mare nevoie de oameni puternici, pentru că fără putere adevărul valorează puțin”.
Acesta a subliniat că cei care își asumă responsabilitatea unei vieți de ofițer își asumă și identitatea maghiară. Potrivit jurământului depus, cei care tocmai au absolvit vor proteja poporul ungar, vor servi pacea și securitatea națiunii ungare, se angajează să rămână puternici și în vremuri dificile, îi vor proteja pe cei slabi și pe cei căzuți și îi vor opri pe toți cei care amenință pacea și securitatea Ungariei, a enumerat premierul. Acesta a mai adăugat că, în acest fel, ei s-au angajat să asigure și forță lângă adevărul ungurilor.

Viktor Orbán a subliniat că infracționalitatea a fost diminuată astfel încât, astăzi, “Ungaria este una dintre cele mai sigure țări din Europa sau poate chiar cea mai sigură”, a subliniat el.

Cei 166 de absolvenți ai Facultății de Științe Polițienești au depus jurământul în cadrul unei ceremonii, în prezența lui Viktor Orbán, a ministrului de Interne, Sándor Pintér, a ministrului Apărării, Kristóf Szalay-Bobrovniczky, și a generalilor forțelor de ordine, într-o nouă locație, Campusul “Ludovika” al Universității de Administrație Publică din Ungaria (NKE).

viewscnt
Afla mai multe despre
viktor orban
ungaria