Volodimir Zelenski ANUNȚ: Trupele ruse au început bătălia pentru Donbas

Volodimir Zelenski ANUNȚ: Trupele ruse au început bătălia pentru Donbas
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2022

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, într-un nou discurs, că armata rusă a început “bătălia pentru Donbas”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“În estul și sudul țării noastre, ocupanții încearcă să atace într-un mod mai dur decât înainte. Ei pun presiune, căutând un punct slab în apărarea statului nostru ca să meargă acolo cu principalele forțe. Aparent, generali ruși, obișnuiți să neglijeze orice pierderi, au ucis deja atât de mulți soldați ruși încât chiar și ei vor trebui să fie mai atenți, pentru că nu va mai rămâne niciunul ca să atace. Totuși, ei nu ar trebui să spere că asta îi va ajuta. Este doar o chestiune de timp ca întregul nostru teritoriu să fie eliberat. Se poate spune acum că trupele ruse au început bătălia pentru Donbas, pentru care se pregăteau de mult timp. O foarte mare parte a întregii armate a Rusiei se concentrează acum pe această ofensivă”, a spus Zelenski.

Rusia susține că România s-ar afla printre țările care ar fi trimis cei mai mulți „mercenari\ CITEȘTE ȘI Rusia susține că România s-ar afla printre țările care ar fi trimis cei mai mulți „mercenari" să lupte în Ucraina

“Indiferent câți soldați ruși sunt duși acolo, noi vom lupta. Ne vom apăra. O vom face zilnic. Nu vom renunța la nimic ce este ucrainean și nu avem nevoie de ce nu este al nostru”, a adăugat el, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
volodimir zelenski
donbas
ucraina