VIDEO Ora de Profit: Ialoc.ro, aplicația pentru rezervări rapide și gestionarea meselor din restaurante

VIDEO Ora de Profit: Ialoc.ro, aplicația pentru rezervări rapide și gestionarea meselor din restaurante
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 sep 2021

Doriți o rezervare la un restaurant sau la o cafenea, fără să mai dați un telefon? Ialoc.ro este startup-ul, aplicația care, spun fondatorii, rezumă relația dintre client și furnizor la doar un click distanță.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Peste 2.000 de terase și aproape 1.300 de restaurante, baruri și cafenele și-au făcut loc în aplicație.

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

În cei aproape trei ani de la debut, Ialoc.ro a așezat 400.000 de persoane la masă în oraș. Este o aplicație folosită în special de tineri, dar Cosmin Măgureanu, dezvoltator Ialoc.ro, crede că potențialul e uriaș. Dacă în prezent doar 1% dintre cei care fac rezervări pentru un restaurant apelează la varianta online, în câțiva ani, procentul ar urma să ajungă la 15% conform estimărilor de piață.

"A pornit din nevoia de a schimba ceva în zona asta de horeca, pe deoparte, dar și pentru că am văzut că ăsta e trendul la nivel internațional. Ideea a pornit prin 2017 din nevoia de a digitaliza piața restaurantelor și a-i ajuta să-și administreze și să-și cunoască clienții mai bine restaurantele, folosidu-ne, au acces la o bază de clienți care folosesc aplicația și site-ul ialoc în momentul de față aplicația a fost descărcată de peste 80.000 de oameni, iar lunar o deschid și o folosesc undeva la 20.000", a spus Cosmin Măgureanu.

Lansat în anul 2017, ialoc.ro a agregat o piață tânără, restaurantele românești fiind până de curând lipsite de posibilitatea rezervărilor online, această facilitate fiind organizată intern de fiecare local pe suport de hârtie sau cel mult într-un fișier. Cosmin Măgureanu vrea însă ca ialoc.ro să se extindă și la nivel regional, prima țară vizată fiind Polonia.

viewscnt
Afla mai multe despre
ialoc.ro
rezervare restaurante