Vinul de azi: Ca’ di Rajo Prosecco Doc Treviso Brut

Vinul de azi: Ca’ di Rajo Prosecco Doc Treviso Brut
scris 11 aug 2020

Ca’ di Rajo este o cramă care mixează cu succes istoria și tradiția cu inovația și tehnicile moderne pentru producția vinului.

Axat pe soiurile de struguri autohtone, originare privinciei Treviso, Ca’ di Rajo a produs întotdeauna unele dintre cele mai apreciate și de calitate vinuri. La fel se întâmplă și cu vinul de astăzi, Ca’ di Rajo Prosecco Doc Treviso Brut, un vin galben strălucitor cu ceva irizații verzui, realizat din struguri Glera. Buchetul este elegant și complex, scoțând la iveală note de banane, ananas, flori sălbatice și pâine, în vreme ce gustul se dezvăluie bine echilibrat, continuând notele fructate.

Se recomandă degustarea acestui vin la 6-8 grade Celsius, în diverse combinații culinare, de la mâncăruri prăjite, brânzeturi și legume până la stridii, creveți și trufe.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin