Un român preia conducerea Sony în Europa Centrală și de Est

Un român preia conducerea Sony în Europa Centrală și de Est

Lucian Rădulescu

Profit.ro
Profit.ro
scris 10 aug 2020

Sony Europe l-a numit pe Lucian Rădulescu în poziția de Country Head SCSE (Sony Central-Southeast Europe, cu sediul în Budapesta, Ungaria), începând de la 1 iulie 2020. În această poziție de leadership regional este responsabil și de identificarea de noi oportunități. Fostul Country Head SCSE, Yoshiyuki Fujioka, a fost repatriat în Tokyo.

Urmărește-ne și pe Google News

Lucian Rădulescu s-a alăturat companiei Sony în martie 1999 pe poziția de account manager pentru Sony România, urmat apoi de 5 ani ca Product Manager Dl (Digital Imaging) pentru SCSE și apoi 2 ani director de vânzări naționale în România. A preluat rolul de Cluster Commercial Head pentru România și Moldova în 2012 și a lucrat în Polonia în ultimii 3 ani, fiind astfel pregătit pentru a conduce SCSE în anul fiscal 2020 (FY20).

Apple refuză să permită accesul la App Stone al aplicațiilor de jocuri ale Microsoft, Google și Facebook CITEȘTE ȘI Apple refuză să permită accesul la App Stone al aplicațiilor de jocuri ale Microsoft, Google și Facebook

Sony SCSE acoperă Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Estonia, Grecia, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia de Nord, Muntenegru, Republica Moldova, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia și Ungaria.

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
lucian radulescu