Vinul de azi: Caii de la Letea Rose Vol. 2 2021

Vinul de azi:  Caii de la Letea Rose Vol. 2 2021
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 21 ian 2023

Caii de la Letea reprezintă o ediție limitată, premium a celor mai bune vinuri din portofoliul Via Viticola. Expresive, inedite și savuroase, aceste vinuri sunt caracteristice terroirului din zona podgoriei Sarica Niculițel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Recomandarea noastră de astăzi, Caii de la Letea Rose Vol. 2 2021, este o mostră perfectă a acestei colecții speciale Via Viticola, un cupaj interesant de Fetească Neagră, Syrah și Pinot Noir. Un roze în culoarea somonului, vinul cucerește încă de la primele tente olfactive de cireșe, piersic alb și căpșuni. Gustul se dezvăluie catifelat și persistent, cu arome de fructe de pădure și note exotice.

Se recomandă degustarea acestui vin la 10 grade Celsius, în diverse combinații culinare, de la preparate din legume sau peste până la friptură de iepure sau tarte cu fructe roșii.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin