Vinul de azi: Cantus Primus Cabernet Sauvignon 2017 - Medalie de Aur Vinarium 2021

Vinul de azi: Cantus Primus Cabernet Sauvignon 2017 - Medalie de Aur Vinarium 2021
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 13 oct 2021

Vitis Metamorfosis a luat ființă în anul 2008 din dorință proprietarilor - Marchesi Antinori și Familia Rista, nume de referință din industria vinului, de a crea și în România vinuri de calitate superioară.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Lansat în 2009, Cantus Primus a fost primul vin creat de Vitis Metamorfosis (de aici numele vinului și anul scris în cifre române pe etichetă), un vin elegant și sofisticat care a demonstrat nivelul de excelentă pe care România îl poate atinge.

Cantus Primus Cabernet Sauvignon 2017 este un vin plin și catifelat, cu taninuri bine structurate. Are arome de fructe de pădure, ciocolată amăruie și note de lemn dulce și vanilie, date de măturarea timp de 18 luni în baric. Se recomanda degustarea acestui vin la 18 grade Celsius, alături de preparate din carne roșie și vânat. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin