Vinul de azi: Chateau de Beaucastel Chateauneuf-du-Pape Rouge 2015 - 97 puncte James Suckling

Vinul de azi: Chateau de Beaucastel Chateauneuf-du-Pape Rouge 2015 -  97 puncte James Suckling
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 24 mai 2020

Atestata în 1549, crama Chateau de Beaucastel a devenit celebra după ce a fost preluată în 1903 de către inginerul chimist Pierre Perrin. Fiul acestuia, Jacques Perrin, a preluat și modernizat podgoria în 1953, astăzi tradiția fiind continuată de Francois și Jean Pierre Perrin împreună cu copiii lor. Valorile cramei includ respectul față de pământ, dar și terroir-viticultura biodinamică ceea ce înseamnă că nu se folosesc pesticide și îngrășăminte chimice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Recomandarea noastră de astăzi, Chateau de Beaucastel Chateauneuf-du-Pape Rouge 2015, este un vin roșu carmin realizat din mai multe soiuri de struguri printre care Grenache, Mourvedre, Vaccarese, Terret Noir, Syrah sau Cinsault. Buchetul vinului conturează note de fructe roșii bine coapte, fori zaharisite și pământ. Pe palat, vinul se dezvăluie bine structurat, bogat, cu taninuri mai dulci și arome de zmeură neagră, mure, condimente și ceva tente de piele de șa.

Vă recomandăm degustarea acestui vin la 15 grade Celsius, alături de brânzeturi, vânat, carne roșie, ciuperci sau trufe. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin