Vinul de azi: Collezione Cabernet Sauvignon Trevenezie 2018 - 95 puncte Luca Maroni

Vinul de azi: Collezione Cabernet Sauvignon Trevenezie 2018 -  95 puncte Luca Maroni
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 12 apr 2021

În 1850, Amadio Pirovano a decis să își urmeze pasiunea pentru vinuri și să deschidă o mică tavernă. Afacerea i-a fost preluată și continuată apoi de cei doi fii, Antonio și Costantino. În 1910, aceștia au fondat crama “Antonio Pirovano e F.lli”, care mai târziu și-a schimbat numele în Cantine Pirovano.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tradiția acestei afaceri de familie se întinde pe parcursul a 4 generații, iar printre valorile care au susținut mereu acest brand au fost munca, pasiunea și determinarea tuturor celor implicați.

Recomandarea de astăzi, Collezione Cabernet Sauvignon Trevenezie IGT (2018), este un vin realizat 100% din struguri Cabernet Sauvignon, roșu intens, cu nuanțe de granat și cu note olfactive de fructe uscate și condimente dulci. Gustul este foarte fin, bine structurat și cu taninuri catifelate. Vă recomandăm degustarea vinului la 16-18 grade Celsius, în diverse asocieri culinare, cum ar fi tocăniță de vânat, grătar de carne roșie sau iahnie de fasole. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin