Vinul de azi: Cuvee IX 2016

Vinul de azi: Cuvee IX 2016
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 15 mai 2020

Lacerta Winery a luat naștere în 2003, printr-o investiție serioasă în regiunea Dealu Mare, județul Buzău. În prezent, investiția, evaluată la peste 8 milioane de euro, cuprinde 82 de hectare de podgorie, o cramă modernă și Conacul Dorobanțu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vinurile obținute aici se aliniază, prin caracteristici, vinurilor din alte zone viticole renumite, Bordeaux, Saint-Emilion și Toscana, toate fiind situate de-a lungul paralelei 45. Cuvee IX este un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot, Fetească Neagră și Shiraz. Bucură privirea cu un roșu intens, strălucitor, iar palatul îl alintă cu arome de fructe de pădure, vișine, coacăze și condimente verzi. Nuanțe de vanilie, cafea și condimente datorate maturării în baric își fac simțită prezența.

Temperatura recomandată de consum este 17-19°C, după o decantare de minim 30 de minute. Vinul va complimenta preparatele din vânat, brânzeturile foarte aromate și deserturile cu ciocolată. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin