Vinul de azi: Dehesa la Granja 2013

Vinul de azi: Dehesa la Granja 2013
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 10 mai 2020

Mai mult de 200 de hectare de viță de vie asigură materia primă pentru crama Grupo Pesquera. Toată această suprafața este cultivată cu Tempranillo, un soi delicat în care Alejandro Fernandez, proprietarul, este expert.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Vinurile produse din Tempranillo sunt vinuri care câștigă la capitolele complexitate și nuanță, odată cu trecerea timpului, dar care își păstrează caracterul original.

Dehesa La Granja 2013 este un astfel de exemplu, un motiv de mândrie pe care însuși Alejandro Fernandez îl păstrează în colecția personală. Nasul este intens parfumat, dominat de dude, cireșe, vanilie. Pe palat își fac simțită prezența fructele negre și florile. Taninurile rotunde se remarcă spre final. Se asociază bine cu mâncăruri în care sosul de tomate este un element esențial (lasagna, pizza) sau cu preparate condimentate din bucătăria mexicană (tacos, nachos, burritos). 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin