Domaine L’Hortus a fost înființat oficial în 1978, când Jean Orliac, profesor de agricultură, a ajuns în regiunea muntelui Pic St Loup, s-a îndrăgostit de zonă și a achiziționat teren aici. După ani de expertiză și multă muncă, crama a produs primul său vin în 1990.
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Propunerea de astăzi, DOMAINE L'HORTUS Le Loup Dans la Bergerie Rouge 2018, este un vin roșu realizat din Syrah și Grenache. Vinul cucerește încă de la primele arome de zmeură, căpșuni și cireșe, pentru ca mai apoi să dezvăluie și note de lichior, continuați cu taninii fini și eleganți.
Se recomandă degustarea acestui vin la 14-18 grade Celsius alături de preparate din vânat, vită, miel sau alte mâncăruri mai consistente.
Vinul poate fi cumpărat de AICI.
Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro