Achiziționată de Angelo Gaja în 1996, această cramă toscană a fost numită de Angelo Gaja Ca’Marcanda (“Casa negocierilor fără sfarsit”, în dialectul piemontez), pentru a evoca numărul mare de întâlniri avute cu fostul proprietar până la încheierea tranzacției. Odată cu achiziționarea Ca’Marcanda, Angelo Gaja a urmărit să transfere experiența sa piemonteză în celebra regiune Bolgheri, iar prin înțelegerea relației dintre solurile toscane și soiurile internaționale, să pună în evidență unicitatea vinurilor produse aici. Este recomandată decantarea pentru cel puțin o oră.
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Asamblaj de Merlot, 50%, Cabernet Sauvignon, 25% și Cabernet Franc, 25%, cu o perioadă de maturare în butoi de stejar de 18 luni, Magari 2017 este o creație complexă cu o corpolență plină, taninuri elegante și final persistent. Este un vin roșu rubiniu închis, cu irizații purpurii, bogat în arome de prune, fructe negre și condimente dulci, cu note minerale. Se recomandă asocierea cu barbeque, brânzeturi, miel, vânat, vită.
Vinul poate fi cumpărat de AICI.
Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro