Vinul de azi: SERVE Terra Romană Rose 2019

Vinul de azi: SERVE Terra Romană Rose 2019
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 13 mai 2020

Contele Guy Tyrel de POIX este un producător francez de vinuri, proprietar a 50 de hectare de vie în Corsica (Domeniul Peraldi) și descendent al unei vechi familii nobiliare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În 1994, îndrăgostindu-se de Feteasca Neagră întâlnită la Ceptura, decide să se stabilească în România, unde înființează firmă S.E.R.V.E. În 2005 se lansează gama Terra Romană, care conține vinuri atent selecționate, produse în ediție limitată, destinate celor mai pretențioase gusturi.

Terra Romană Rose este unul dintre cele mai renumite rose-uri din România. Cupaj de Fetească Neagră și Merlot de pe colinele din împrejurimile Cepturei, Terra Romană Rose este produs astfel încât să satisfacă și cele mai exigențe și mai rafinate gusturi. Are culoare roz-somon, un nas complex și delicat în care distingem caprifoi, trandafir, piersica albă și un gust catifelat și persistent de fructe exotice, pomelo și caisă pârguită. Recomandăm servirea sa la o temperatură de 13° C, ca aperitiv sau alături de salate, fructe de mare, carne slabă la grătar sau brânzeturi ușoare. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin