“Soler” este un cuvânt în dialectul venețian care s-ar traduce prin “hambar” sau “pod”. În trecut, “soler” era locul folosit de către producătorii de vin pentru a usca mai bine strugurii culeși. Această procedură le dădea un farmec, o aromă și o finețe aparte. De aici s-a inspirat De Stefani atunci când a denumit o serie de vinuri Soler.
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast
Vinul de astăzi, Soler 2016, este un vin roșu rubiniu, intens la culoare, dar și ca arome, care farmecă mai întâi prin tentele de fructe bine coapte, dar și prin notele de violete și condimente. Plin, aromatic și bine structurat, vinul are un buchet complex și taninuri mătăsoși.
Se recomandă savurarea lui la 16-18 grade Celsius, alături de paste, salam sau tot felul de preparate cu carne.
Vinul poate fi cumpărat de AICI.
Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro