Voici la Mode aduce un General Manager care a coordonat piața din Balcani, pentru a extinde brandul Marks&Spencer în România

Voici la Mode aduce un General Manager care a coordonat piața din Balcani, pentru a extinde brandul Marks&Spencer în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 dec 2017

Voici la Mode România a instalat-o pe Evie Filissiadi în funcția de General Manager al Marks&Spencer România, acesta urmând să aplice o strategie de expansiune a brandului pe piața locală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anterior, Evie Filissiadi a ocupat poziția de director financiar al Marks & Spencer Grecia și Balcani, având o experiență de peste 10 ani în cadrul companiei.

FAN Courier, liderul pieței locale de curierat, anunță o creștere de 13,2% a business-ului, depășind 131 milioane euro, dar simte 2018 ca un an dificil din cauza surprizelor legislative și fiscale CITEȘTE ȘI FAN Courier, liderul pieței locale de curierat, anunță o creștere de 13,2% a business-ului, depășind 131 milioane euro, dar simte 2018 ca un an dificil din cauza surprizelor legislative și fiscale

Acordul dintre M&S și Voici La Mode Group pentru achiziționarea francizei Marks & Spencer România a intrat în vigoare din luna septembrie. Voici La Mode Group a acceptat să preia trei magazine Marks & Spencer din Băneasa Shopping City, Plaza Romania și București Mall, intenționând să își extindă operațiunile și să deschidă noi magazine în locații premium din țară.

Evie Filissiadi

Evie Filissiadi


 

În prezent, Voici La Mode Group deține și operează branduri precum Dorothy Perkins, Wallis, Evans Arcadia Grup și Celio Men. Grupul operează și în sectorul ospitalității, cu lanțul Café La Mode Café/ Restaurant, care include o afacere în sistem de catering. 

Marks & Spencer a fost înființată în 1884 și a intrat în România în anul 2000, în franciză, deținută de firma elenă Marinopoulos, iar din 2012 grupul britanic a intrat direct. În 2015, adusese pe piață și conceptul Marks & Spencer Food. Marks & Spencer este prezent în 50 de țări, având peste 900 de magazine în UK, peste 400 de magazine la nivel internațional și 25 de magazine online.

Grupul Voici La Mode lucrează în parteneriat cu Marks & Spencer din anul 1960 și operează patru magazine în sistem de franciză M&S în Nicosia, Cipru.

viewscnt
Afla mai multe despre
evie filissiadi
marks&spencer