Wellness-ul corporate, un must have al companiilor de succes

Wellness-ul corporate, un must have al companiilor de succes
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 16 aug 2023

Dacă până mai ieri a lucra într-o corporație era de ajuns pentru a fi considerat cool și hip, cu un statut care îți permitea să fii parte din orice anturaj și avantaje pe măsură, astăzi lucrurile stau un pic diferit. Pe măsură ce piața muncii s-a diversificat, iar companiile au început să ofere din ce în ce mai multe beneficii, cuplat cu o pandemie care a făcut din work at home noua religie a angajaților, orice angajator trebuie să fie mai atent la oferta sa. Iar faptul de a oferi programe de wellness pentru angajați pare că se situează printre acele markere care fac diferența în mintea unui posibil candidat pentru jobul pe care-l caută, un diferențiator care împarte companiile în două tabere, cele care oferă și cele care nu oferă programe de wellness pentru angajați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Unul dintre cele mai mari beneficii ale programelor de fitness corporate este că ajută la menținerea angajaților fericiți și sănătoși. Există o mulțime de dovezi care leagă fericirea de o stare de sănătate generală bună.

Asta pentru că angajații fericiți au mai multe șanse să aibă o funcție cardiovasculară îmbunătățită, un nivel mai scăzut de stres, o memorie îmbunătățită, o creativitate sporită și timpi de recuperare mai rapid după evenimente stresante.

Programele de wellness joacă, de asemenea, un rol cheie în a ajuta companiile să recruteze și să rețină talentele de top, pentru a promova o relație sănătoasă între angajați și companie și pentru a consolida productivitatea generală.

Când angajații sunt în formă și fericiți, este mai ușor pentru angajatori să le asigure siguranța la locul de muncă, asta pentru că angajații sănătoși au mai puține șanse să sufere accidente.

Dacă ești în căutarea unei modalități de a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea angajaților din companie, programele de fitness corporate

sunt soluția ideală.
Acesta este și motivul pentru care fitness-ul corporativ devine din ce în ce mai popular la locurile de muncă din întreaga lume. Nu numai că fitnessul corporativ îmbunătățește sănătatea angajaților, dar duce și la creșterea productivității și la un mediu de lucru mai pozitiv, în ce privește atmosfera de lucru.

De la reducerea nivelului de stres până la îmbunătățirea productivității, există multe motive pentru care companiile ar trebui să investească în aceste tipuri de programe. Iar totul culminează cu o afacere de succes, pentru că până la urmă acesta este visul oricărui angajator.

La World Class, cea mai mare rețea de cluburi de fitness și piscine din România, vei găsi cu siguranță programul de corporate wellness pe care-l cauți. Sute de experți și zeci de clase de group fitness așteaptă să facă din angajații tăi cea mai fericită și productivă forță de muncă.
Anul acesta, World Class a inițiat și programul Healthy Week, prin care angajații pot testa timp de o săptămână stilul de viață sănătos, prin măsurători corporale, clase de yoga și pilates, sesiuni cu antrenori personali sau workshop-uri de nutriție.

Pentru a afla mai multe, site-ul World Class îți stă la dispoziție, iar dacă vei completa formularul online, un reprezentant te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți prezenta cea mai bună soluție pentru compania ta. Să ne auzim cu vești bune și angajați fericiți, sănătoși și productivi! 

viewscnt
Afla mai multe despre
world class
wellness