World Class estimează venituri de 30 de milioane de euro până la sfârșitul anului, în creștere cu 20%

World Class estimează venituri de 30 de milioane de euro până la sfârșitul anului, în creștere cu 20%
scris 12 sep 2018

Rețeaua de sănătate și fitness World Class România a raportat pentru anul trecut venituri de aproape 25 de milioane de euro, cu o creștere totală de 34,7% față de anul precedent, iar pentru anul 2018, estimează să atingă venituri de 30 de milioane de euro. World Class a anunțat că va deschide încă două cluburi în București în perioada următoare.

De asemenea, vânzările de suplimente nutritive au avut o creștere record de 147% față de anul trecut. Mai mult, cererea de ședințe cu antrenor personal a crescut semnificativ în 2017. Cea mai importantă evoluție este cea a pachetelor de personal training, care a înregistrat vânzări cu 40% mai mult față de 2016, adică 13,6%, ceea ce înseamnă peste 3,3 milioane de euro doar din acest tip de servicii, scrie News.ro.

În perioada următoare, World Class va deschide încă două cluburi în București, unul în zona Obor la Veranda Mall și unul în AFI Tech Park, un nou campus de afaceri situat în inima Bucureștiului.

Corespondență din Germania: Detaliile fabricii pregătite de Clariant în Craiova, indicată ca \ CITEȘTE ȘI Corespondență din Germania: Detaliile fabricii pregătite de Clariant în Craiova, indicată ca "emblematică": 100 angajați, 400 locuri muncă, 800 job-uri la construcție. De ce a ales România

Baza de membri World Class a crescut până acum la aproape 60.000 la nivel național și a depășit 1,2 milioane de participanți la clasele de group fitness, se arată în comunicat.

"Sănătatea unei națiuni este strâns legată de gradul de activitate sau de inactivitate întâlnit. Oameni sănătoși înseamnă o economie sănătoasă, mai puțini bani cheltuiți pentru îngrijiri medicale și spitalizări, mai puține concedii medicale, angajați mai fericiți și mai eficienți. Din ce în ce mai mulți dintre membrii solicită serviciile noastre personalizate pentru a adopta un stil de viață sănătos", a declarat directorul general al World Class România, Kent Orrgren.

World Class România este unul dintre cei mai mari jucători pe piața locală în industria de health&fitness și numără în prezent 35 de centre (31 active și patru se vor deschide în acest an și în decursul anului viitor) în toată țara și 60.000 de membri.

Fondul de investiții cu capital privat Resource Partners este acționarul majoritar al World Class România.

viewscnt
Afla mai multe despre
world class
fitness