Uber vrea să livreze alimente de la hipermarketuri și băuturi

Uber vrea să livreze alimente de la hipermarketuri și băuturi
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iul 2022

Uber vrea să se extindă și să livreze și alte produse, precum alimente de la hipermarketuri și băuturi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Asta în condițiile în care comenzile de la restaurante scad din cauza inflației și a instabilității economice, conform WSJ.

În România, aplicația Uber este prezentă în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad și Târgu Mureș.

Uber BV Filiala București SRL, societatea românească a companiei americane, a raportat venituri de 8,43 milioane de lei în 2021, în scădere cu 40% față de 2020. Profitul net raportat de firmă a fost de 411.572 lei în anul 2021, de aproape 3 ori mai mic decât în anul 2020 și de aproape 2 ori mai mic decât profitul pe anul 2019. De asemenea, în anul 2021, filiala bucureșteană a Uber a avut un număr mediu de 11 angajați proprii, în scădere cu 5 față de anul 2020.

FOTO Nicușor Dan anunță realizarea unui proiect mare de infrastructură pentru Capitală CITEȘTE ȘI FOTO Nicușor Dan anunță realizarea unui proiect mare de infrastructură pentru Capitală

Uber este o platformă multimodală care la nivel global oferă servicii de livrare de mâncare, livrare de colete de mici dimensiuni, biciclete și trotinete electrice.

 Aplicația este disponibilă în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
arad