Wall Street a închis în scădere, piața bursieră fiind influențată negativ de temerile de recesiune ale investitorilor

Wall Street a închis în scădere, piața bursieră fiind influențată negativ de temerile de recesiune ale investitorilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 dec 2022

Acțiunile de pe Wall Street au încheiat tranzacțiile de marți în scădere, continuând pierderile din sesiunea precedentă, pe măsură ce temerile de recesiune au cuprins Wall Street, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Indicele S&P 500 a scăzut cu 1,44%, Nasdaq Composite cu 2%, iar Dow Jones Industrial Average a scăzut cu 1,03%, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Ministerul Finanțelor - posibilitatea unor noi restricții la microîntreprinderi CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Ministerul Finanțelor - posibilitatea unor noi restricții la microîntreprinderi

Acțiunile au continuat pierderile de luni, S&P scăzând marți pentru a patra zi consecutiv și înregistrând a șaptea sesiune negativă în opt.

Acțiunile media și bancare, care tind să sufere în timpul recesiunilor, au condus pierderile.

CEO-ul Paramount Global a avertizat că veniturile din publicitate din trimestrul al patrulea vor avea de suferit, informație care a dus la scăderea acțiunilor companiei cu 7%.

Acțiunile Morgan Stanley au scăzut pe fondul știrilor că intenționează să-și reducă forța de muncă cu 2%, continuând tendința recentă de concedieri din sector.

Piața a fost influențată negativ și de titlurile unor companii de tehnologie axate pe creștere, precum Nvidia, Amazon și Meta Platforms.

viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
bursa
actiuni