Apare un nou joc din seria Grand Theft Auto

Apare un nou joc din seria Grand Theft Auto
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 mai 2024

Take Two a anunțat că va lansa un nou joc din seria Grand Theft Auto în 2025.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

În cadrul conferinței cu investitorii prilejuite de anunțarea celor mai recente rezultate financiare, dezvoltatorul de jocuri Take Two a vorbit, pe scurt, și de planurile de viitor.

Printre acestea se numără lansarea unui nou joc din seria GTA. Undeva în toamna anului viitor, va fi lansat oficial Grand Theft Auto VI.

Spotify este (aproape) pregătită să lanseze sunetul lossless CITEȘTE ȘI Spotify este (aproape) pregătită să lanseze sunetul lossless

Ca de fiecare dată, noul joc al seriei este așteptat să doboare recorduri privind audiența și veniturile pe care le va genera pentru companie.

Versiunea anterioară, GTA V s-a vândut în peste 200 de milioane de copii și a devenit al doilea cel mai bine vândut joc din toate timpurile, după Minecraft.

Take Two nu a oferit detalii despre viitorul joc, acestea urmând să apară, pe surse, în perioada mai lungă de un an rămasă până la momentul lansării.

Compania a redus, însă, estimarea privind veniturile pe care le va realiza în anul fiscal 2025 de la 5,65 de miliarde de dolari la 5,55 de miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
take two
gta vi
gaming