Apple Music lansează recapitularea lunară a activității utilizatorilor

Apple Music lansează recapitularea lunară a activității utilizatorilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 feb 2024

Funcția Replay, care, în mod normal, realiza rezumatul anual al activității utilizatorilor în cadrul serviciului Apple Music, are, acum, o versiune lunară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Facilitatea prin care platforme de streaming precum Spotify și Apple Music crează un rezumat al activității individuale la final de an este una dintre preferatele multor utilizatori.

Acum, Apple Music încearcă să facă un pas înaintea rivalului Spotify și extinde această funcționalitate la nivel lunar.

La exact un an de la lansarea în România, SkyShowtime se scumpește. Cât mai costă abonamentele la platformele de streaming în România CITEȘTE ȘI La exact un an de la lansarea în România, SkyShowtime se scumpește. Cât mai costă abonamentele la platformele de streaming în România

Astfel, în primele zile ale lunii, utilizatorii vor avea acces la funcționalitatea Replay a lunii anterioare, care le va spune ce melodii, albume și artiști au ascultat în perioada respectivă.

La fel ca rezumatele anuale, noua funcționalitate este disponibilă la adresa replay.music.apple.com, unde este necesară autentificarea cu Apple ID, care se poate realiza biometric, în locul introducerii parolei.

Tot aici utilizatorii vor vedea cât timp (în minute) au petrecut în ultima lună ascultând muzică folosind Apple Music și ce recorduri în materie au doborât în ultima lună.

Noua funcționalitate este, în mod clar, un efort din partea Apple de a concura cu Spotify Wrapped.

Conform unor informații pe surse, Apple urmează a fi amendată cu jumătate de miliard de euro tocmai pentru că ar fi împiedicat concurența corectă a serviciilor de streaming pentru muzică în cadrul propriilor platforme.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple music
recapitulare
muzică
replay