Avatar: The Last Airbander și Formula 1: Drive to Survive Sezonul 6 pe Netflix în februarie. Promite aventură, misiuni fantastice și povești

Avatar: The Last Airbander și Formula 1: Drive to Survive Sezonul 6 pe Netflix în februarie. Promite aventură, misiuni fantastice și povești
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 feb 2024

Netflix promite aventură, misiuni fantastice și povești de iubire în luna lui Valentin, dar și tensiune și emoții la cote înalte în cel mai nou sezon Drive to Survive.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Capul de afiș al lunii februarie, Avatar: The Last Airbander, este „adaptarea live-action a îndrăgitului serial de animație și urmărește aventurile lui Aang, tânărul avatar, în încercarea de a stăpâni cele patru elemente, pentru a reinstaura echilibrul lumii”.

Apoi este Players, „un film cu Gina Rodriguez și Tom Ellis, despre relațiile care pot porni dintr-un joc al atracției” și One Day, cronica unei povești de dragoste ce se întinde pe decenii întregi, bazată pe bestsellerul internațional al lui David Nicholls.

Netflix a atras peste 13 milioane de noi abonați în ultimul trimestru CITEȘTE ȘI Netflix a atras peste 13 milioane de noi abonați în ultimul trimestru

Pentru pasionații de știință, o vizionare interesantă ar putea fi documentarul Einstein and the Bomb, care folosește filmări de arhivă pentru a explora geniul și periplul lui Albert Einstein după ce a părăsit Germania nazistă.

Producții Netflix

1 februarie 2024
¡Sálvese quien pueda!
După 14 ani de succes la televiziunea spaniolă, cele mai mari personalități ale serialului reality „Sálvame” caută noi oportunități de angajare în America.

2 februarie 2024
Let's Talk About CHU
Titlu localizat: Să vorbim despre CHU
Vloggerița part-time Chu Ai vorbește sincer despre sex pe canalul său. Dar în viața reală, acest subiect i se pare mult mai complicat.

Orion and the Dark
Titlu localizat: Orion și Întunericul
Un băiat cu o imaginație bogată își înfruntă fricile într-o aventură prin noapte cu noul său prieten, o creatură gigantică și zâmbitoare pe nume Întunericul.

5 februarie 2024
Dee & Friends in Oz
Titlu localizat: Dee și prietenii ei în Oz
Răutăcioasa doamnă Rubin vrea să închidă Minunata Școală din Oz și să păstreze toată magia doar pentru ea. Dee și prietenii ei sunt singurii care pot salva acum situația!

7 februarie 2024
Love Never Lies Poland: Season 2 Part 2

Netflix nu vrea să audă de Vision Pro CITEȘTE ȘI Netflix nu vrea să audă de Vision Pro

Luz: The Light of the Heart
Titlu localizat: Luz: Lumina inimii
Crescută de o familie Kaingang după o tragedie, aventuroasa Luz pornește într-o călătorie alături de amicul ei, licuriciul, pentru a-și descoperi originile.

Raël: The Alien Prophet
Titlu localizat: Raël: Profetul extratereștrilor
Prin interviuri cu adepți, critici și însuși Raël, acest serial documentar urmărește modul în care o religie a OZN-urilor a degenerat într-o sectă controversată.

8 februarie 2024
One Day
Titlu localizat: O zi: Miniserial
După ce petrec noaptea absolvirii împreună, Emma și Dexter merg fiecare pe drumul său, dar viețile lor rămân întrepătrunse. Bazat pe romanul semnat de David Nicholls.

9 februarie 2024
A Killer Paradox
Titlu localizat: Paradoxul ucigașului
După un omor accidental care duce la o altă crimă, un student obișnuit se trezește prins într-o urmărire nesfârșită de-a șoarecele și pisica cu un detectiv viclean.

Alpha Males: Season 2
Titlu localizat: Masculi alfa: Sezonul 2
Nimic nu se schimbă peste noapte. Oricât s-ar strădui să le iasă totul bine, cei patru amici găsesc mereu noi căi să dea greș când e vorba de serviciu, familie și sex.

Ashes
Titlu localizat: Scrum
De la o fantezie palpitantă la o relație periculoasă, o femeie căsătorită își vede viața distrusă după ce începe să citească un roman nepublicat.

FOTO Mark Zuckerberg a început să crească vaci cu o dietă unică de macadamia și bere CITEȘTE ȘI FOTO Mark Zuckerberg a început să crească vaci cu o dietă unică de macadamia și bere



Bhakshak
Titlu localizat: Ignoranță
O jurnalistă locală cu probleme începe să investigheze cu tenacitate mușamalizarea unor cazuri înfiorătoare de abuz la un adăpost pentru tinere.

Lover, Stalker, Killer
Un documentar tulburător în care un mecanic cunoaște o femeie pe internet care face pentru el o obsesie amoroasă dusă la un extrem letal.

13 februarie 2024
Kill Me If You Dare
Titlu localizat: Ucide-mă, dragostea mea!
Când o întorsătură a sorții dă peste cap căsnicia lor zbuciumată, Piotr și Natalia decid să rămână împreună, dar numai până când moartea îi va despărți.

Sunderland 'Til I Die: Season 3
Titlu localizat: Sunderland până la moarte: Sezonul 3
Sunderland vrea cu disperare puțină stabilitate, așa că se aduce un nou antrenor care să scoată clubul din League One și să-l ducă în râvnitul EFL Championship.

Taylor Tomlinson: Have It All
Titlu localizat: Taylor Tomlinson: Să ai totul
În cel de-al treilea program special de comedie original Netflix, Taylor Tomlinson își pune vechea întrebare: poți să le ai cu adevărat pe toate?

14 februarie 2024
A Soweto Love Story
Titlu localizat: O poveste de dragoste în Soweto
Disperată să-i vadă însurați pe cei trei fii ai săi burlaci, o mamă promite casa primului care se va căsători, declanșând o cursă spre altar.

Good Morning, Verônica: Season 3
Titlu localizat: Bună dimineața, Verônica: Sezonul 3
Aflată în căutarea dreptății, Verônica formează alianțe neobișnuite și descoperă mai multe despre trecutul ei în sezonul final, care e marcat de momente sfâșietoare.

VIDEO Unul dintre cele mai mari studiouri de film din lume a dat în judecată o spălătorie auto CITEȘTE ȘI VIDEO Unul dintre cele mai mari studiouri de film din lume a dat în judecată o spălătorie auto

Love Is Blind: Season 6
Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Sezonul 6
Timp de patru săptămâni în Charlotte, persoanele singure își sporesc efortul de a găsi iubirea cu ajutorul cabinelor, într-o aventură palpitantă de autodescoperire.

The Heartbreak Agency
Titlu localizat: Agenția inimilor frânte
Ca să scrie un articol, un jurnalist sceptic participă ezitant la o terapie pentru inimi frânte, dar ajunge să-și deschidă sufletul în fața fermecătoarei sale terapeute.

15 februarie 2024
AlRawabi School for Girls: Season 2
Titlu localizat: Școala de fete AlRawabi: Sezonul 2
Un nou an înseamnă o nouă clasă, noi reguli, dar și noi lideri la prestigioasa Școală de fete AlRawabi.

House of Ninjas
La ani după ce au lăsat în urmă viețile de ninja, membrii unei familii disfuncționale reîncep misiuni din umbră pentru a elimina pericolele de la orizont.

Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Titlu localizat: Micuțul Nicolas: Viața unui șarlatan: Miniserial
Un documentar din perspectiva Micului Nicolás, care, adolescent fiind, reușește să se strecoare printre politicieni, milionari și chiar membri ai Casei Regale.

Ready, Set, Love
Titlu localizat: Pe locuri, fiți gata, dragoste!
Într-o lume care se confruntă cu scăderea dramatică a populației masculine, o femeie banală devine concurentă într-o competiție matrimonială organizată de guvern.

The Vince Staples Show
Titlu localizat: The Vince Staples Show
Oarecum faimos și destul de bogat, rapperul și actorul Vince Staples înfruntă provocările și surprizele vieții cotidiene din orașul natal, The Beach.

16 februarie 2024
Comedy Chaos
Titlu localizat: Comedie și haos
După ce este dat afară din propria companie, un bărbat păgubos trebuie să se împartă între căsnicia lui fragilă și clubul său de comedie lipsit de succes.

FOTO Copiii lui Gică Hagi și Gică Popescu și-au deschis firmă de comerț online CITEȘTE ȘI FOTO Copiii lui Gică Hagi și Gică Popescu și-au deschis firmă de comerț online

Einstein and the Bomb
Titlu localizat: Einstein și bomba
Ce s-a întâmplat după ce Einstein a fugit din Germania nazistă? Folosind filmări de arhivă și cuvintele fizicianului, documentarul explorează mintea unui geniu chinuit.

The Abyss
Titlu localizat: Prăbușire în abis
În timp ce orașul suedez Kiruna se scufundă, Frigga se împarte între familie și slujba ei de șef al securității la cea mai mare mină subterană din lume.

19 februarie 2024
Rhythm + Flow Italy - episoadele 1-4
Titlu localizat: Ritm + rimă: Italia
În această emisiune-concurs de muzică, Fabri Fibra, Geolier și Rose Villain colindă străzile din Roma, Napoli și Milano în căutarea unui nou superstar al muzicii rap.

20 februarie 2024
Mike Epps: Ready to Sell Out
Titlu localizat: Mike Epps: Pregătit să mă vând
În noul program special de stand-up, Mike Epps vorbește despre igiena personală precară, infidelitate și războiul împotriva soților care merg la serviciu.

21 februarie 2024
Can I Tell You A Secret?
Titlu localizat: Pot să-ți spun un secret?
Viețile a trei femei sunt schimbate pentru totdeauna de un hărțuitor care le sparge conturile pe rețelele sociale. Iar ele sunt doar o parte din numeroasele sale victime.

23 februarie 2024
Mea Culpa
Titlu localizat: Vina mea
O avocată trebuie să aleagă între familie, datorie și propriile dorințe periculoase atunci când preia cazul unui artist acuzat de crimă.

TABEL Netflix a publicat primul raport detaliat privind performanța conținutului CITEȘTE ȘI TABEL Netflix a publicat primul raport detaliat privind performanța conținutului

Through My Window: Looking at You
Titlu localizat: De la fereastra mea 3: Mă uit la tine
Raquel și Ares nu se pot da uitării unul pe celălalt, chiar dacă între timp au și alte întâlniri romantice. Se vor reuni oare în ultimul capitol al trilogiei?

24 februarie 2024
The 30th Annual Screen Actors Guild Awards
Titlu localizat: Cea de-a 30-a ediție a premiilor anuale SAG
Starurile din film și televiziune luminează covorul roșu și scena celei de-a 30-a ediții a Premiilor Anuale Screen Actors Guild. Eveniment în direct, în limba engleză.

26 februarie 2024
Rhythm + Flow Italy - episoadele 5-7
Titlu localizat: Ritm + rimă: Italia
În această emisiune-concurs de muzică, Fabri Fibra, Geolier și Rose Villain colindă străzile din Roma, Napoli și Milano în căutarea unui nou superstar al muzicii rap.

28 februarie 2024
American Conspiracy: The Octopus Murders
Titlu localizat: Conspirație americană: Crimele Octopus
Jurnalistul Danny Casolaro investiga conspirația politică a secolului când a fost găsit mort în cada unui hotel din Virginia de Vest în circumstanțe misterioase.

Code 8 Part II
Titlu localizat: Code 8: Renegații: Partea 2
Într-un oraș în care oamenii cu superputeri sunt oprimați, un fost escroc face echipă cu un traficant pentru a proteja o adolescentă de un polițist corupt.

The Mire: Millennium
Titlu localizat: Glod: Mileniu
La sfârșitul anilor ’90, poliția investighează o crimă locală, un schelet găsit în pădurea Gronty și o serie de răpiri înfiorătoare.

29 februarie 2024
A Round of Applause
Titlu localizat: Ropot de aplauze
Luptându-se cu angoase și tânjind după viața sa anterioară, un bărbat încearcă să facă față familiei sale ciudate în această dramă care se întinde pe zeci de ani.

4 MARTIE 2024
Rhythm + Flow Italy - episodul 8
Titlu localizat: Ritm + rimă: Italia
În această emisiune-concurs de muzică, Fabri Fibra, Geolier și Rose Villain colindă străzile din Roma, Napoli și Milano în căutarea unui nou superstar al muzicii rap.

Producții licențiate

1 februarie 2024
Brian Banks

Trei jocuri GTA vor fi disponibile pe Netflix de săptămâna aceasta CITEȘTE ȘI Trei jocuri GTA vor fi disponibile pe Netflix de săptămâna aceasta

Despicable Me

Despicable Me 2

Despicable Me 3

Everything Everywhere All at Once

House, M.D.: Sezoanele 1-8

Home Alone

Home Alone 2: Lost in New York

Mona Lisa Smile

Moneyball

Minions

Mr. Holmes

November Criminals

Once Upon a Time in Hollywood

The Outfit

The Punisher

Punisher: War Zone


7 februarie 2024
Nuntă pe bani

The Devil Wears Prada


10 februarie 2024
Jurassic World: Dominion


12 februarie 2024
Venom: Let There Be Carnage

Eșecul sancțiunilor occidentale: Veniturile lunare ale Rusiei din exporturile de petrol depășesc nivelurile de dinaintea războiului CITEȘTE ȘI Eșecul sancțiunilor occidentale: Veniturile lunare ale Rusiei din exporturile de petrol depășesc nivelurile de dinaintea războiului


15 februarie 2024
Black and Blue

Brightburn

Dual

Ghost Rider

Grown Ups

Love, Simon

Memoirs of a Geisha


16 februarie 2024
Warrior: Sezoanele 1-3


28 februarie 2024
Ghostbusters: Afterlife

Spartan: Ultimate Team Challenge: Sezonul 1


29 februarie 2024
Friends with Benefits

Little Man

Seven Years in Tibet

Producții care părăsesc platforma

VIDEO Mickey Mouse devine personaj de filme horror CITEȘTE ȘI VIDEO Mickey Mouse devine personaj de filme horror

1 februarie 2024
12 Mighty Orphans

A Family Man

City of Lies

Cloudy with a Chance of Meatballs: Sezonul 1

Clueless

How to Lose a Guy in 10 Days

Midnight Express

Not Another Teen Movie

Sense and Sensibility

The Hitman's Wife's Bodyguard

The Nanny Diaries

Together Together

Tokyo Ghoul

World War Z

xXx: Return of Xander Cage

Year One


2 februarie 2024
Here Today


4 februarie 2024
Dream Horse


8 februarie 2024
In the Earth


15 februarie 2024
A Time to Kill

2023 - De la migrație, la căldură și maratoane: 10 recorduri înregistrate în acest an CITEȘTE ȘI 2023 - De la migrație, la căldură și maratoane: 10 recorduri înregistrate în acest an

Battlebots: Sezonul 3

Below Deck: Sezonul 5

Below Deck Sailing Yacht: Sezonul 1

Deep Impact

Dora and the Lost City of Gold

Forrest Gump

Keeping Up with the Kardashians: Sezonul 11

Knight and Day

Lawrence of Arabia: Restored Version

Love & Other Drugs

Million Dollar Listing New York: Sezonul 4

Only You

Rocketman

Silverado

The Professionals

The Remains of the Day


16 februarie 2024
Captain Underpants: The First Epic Movie

Jurassic Park III

The Lost World: Jurassic Park

Spotify testează crearea listelor de melodii cu ajutorul AI-ului CITEȘTE ȘI Spotify testează crearea listelor de melodii cu ajutorul AI-ului


20 februarie 2024
Ana, Mon Amour

Kevin James: Sweat the Small Stuff

Poziția copilului

Străjerii


27 februarie 2024
Million Pound Menu: Sezoanele 1-2

În funcție de negocierile drepturilor de difuzare, pot apărea și alte filme sau seriale pe parcursul acestei luni, fiind posibilă, în unele cazuri, și schimbarea datelor de publicare.

viewscnt
Afla mai multe despre
avatar: the last airbander
formula 1
drive to survive
netflix