Fortnite va reveni pe iPhone

Fortnite va reveni pe iPhone
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 ian 2024

În urma concesiilor pe care Apple va fi forțată să le facă în Uniunea Europeană, Epic Games își va lansa propriul magazin de jocuri pe iPhone, prin intermediul căruia va fi disponibil și Fortnite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

După mai mulți ani de absență, Fortnite va reveni pe iPhone, dar doar în Uniunea Europeană, nu și în alte regiuni ale lumii.

Asta pentru că Epic Games va lansa anul acesta Epic Games‌ Store pe iPhone, după ce legislația pentru piețe digitale din Uniunea Europeană va intra în vigoare.

Apple Music va plăti mai mulți bani artiștilor, cu o condiție CITEȘTE ȘI Apple Music va plăti mai mulți bani artiștilor, cu o condiție

Noua legislație europeană va forța Apple ca, din martie, să facă mai multe concesii, inclusiv să permită operarea magazinelor terțe de conținut.

Cu toate astea, șeful Epic Tim Sweeney a catalogat noul sistem de taxare impus de Apple drept „o mizerie” și „un nou exemplu de conformare rău intenționată”.

Apple nu va mai lua comision prin App Store sau de la microtranzacții. În schimb, impune o taxă 0,5 dolari per utilizator pe an pentru mării dezvoltatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
fortnite
epic
iphone
apple