Netflix va deschide magazine fizice, inclusiv pentru experiențe culinare

Netflix va deschide magazine fizice, inclusiv pentru experiențe culinare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 oct 2023

Compania americană Netflix urmează să deschidă spații comerciale, unde va vinde experiențe, inclusiv culinare, plecate de la conținut original pe care-l dezvoltă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Deși vremea magazinelor de unde se închiriau DVD-uri a apus, Netflix va deschide magazine fizice proprii, ca un mod de promovare offline a brandului și conținutului original, cu vânzare de obiecte și experiențe.

Începând cu 2025, Netflix își va deschide primele spații comerciale, pe care le va numi Netflix House. Primele două vor fi localizate în Statele Unite.

Netflix ar vrea să crească prețurile CITEȘTE ȘI Netflix ar vrea să crească prețurile

Magazinele Netflix vor vinde produse care promovează filmele și seriale exclusive din cadrul serviciului de streaming al companiei, dar nu se vor opri aici.

Tot în aceste spații comerciale vor fi organizate experiențe tematice inspirate din filmele și seriale originale, experiențe care vor include, printre altele, spectacole live și mâncare.

Motivul oficial pentru care aceste spații vor există este pentru că abonații Netflix „iubesc să se scufunde în lumea filmelor și serialelor”, susține Josh Simon, vicepreședintele companiei pentru produse de consum.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
magazine
filme
seriale
mâncare