The Killer, cel mai nou film al lui David Fincher, și Ultimul sezon din The Crown concurează pentru atenția abonaților Netflix în luna noiembrie

The Killer, cel mai nou film al lui David Fincher, și Ultimul sezon din The Crown concurează pentru atenția abonaților Netflix în luna noiembrie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 nov 2023

Vedetele lunii noiembrie pe Netflix, conform companiei americane, sunt The Killer, All The Light We Cannot See și The Crown: Sezonul 6 Partea 1.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Cel mai nou film de la David Fincher, The Killer este un thriller de acțiune neo-noir, după un scenariu de Andrew Kevin Walker. După un semi-eșec, un asasin se luptă cu el însuși și cu cei care l-au angajat pe parcursul unei urmăriri internaționale, despre care pretinde că nu are nimic personal.

Bazat pe romanul omonim distins cu premiul Pulitzer, All The Light We Cannot See este o serie limitată, care spune povestea lui Marie-Laure, o tânără nevăzătoare din Franța, și a tatălui ei, Daniel LeBlanc. În încercarea de a salva un diamant legendar din ghearele naziștilor, cei doi fug din Parisul aflat sub ocupație germană.

Apple pregătește un design nou pentru aplicația TV CITEȘTE ȘI Apple pregătește un design nou pentru aplicația TV

Partea 1 din sezonul 6 al serialului The Crown descrie relația dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria în care cei doi au decedat.

Tot luna asta ies de pe Netflix un număr însemnat de titluri licențiate, printre care The Legend of Tarzan, The Mask of Zorro, The Notebook, The Da Vinci Code, Bad Boys și Bad Boys II.

Producții originale

1 noiembrie 2023
Hurricane Season
Titlu localizat: Sezonul Uraganelor
Niște copii găsesc un cadavru plutind într-un canal, iar realitatea violentă din spatele acestei crime oribile scoate la iveală secretele ascunse ale orașului.

Locked In
Titlu localizat: Paralizie
O soră medicală cumsecade vrea să afle secretele din spatele rănilor suferite de pacienta ei comatoasă și descoperă rivalitate amară, infidelitate, trădare și crimă.

Mysteries of the Faith
Titlu localizat: Misterele Credinței
Presupuse posesoare de puteri miraculoase, comorile sacre sunt ținute sub cheie. Descoperă istoria, dar și misterul, acestor relicve catolice.

Nuovo Olimpo
Titlu localizat: Noul Olimp
În Roma anilor ’70, întâlnirea întâmplătoare dintre Enea și Pietro dintr-un cinematograf se transformă într-o iubire de neuitat. Dar destinul îi desparte.

Till Murder Do Us Part: Soering vs. Haysom
Titlu localizat: Până când omorul ne va despărți: Soering vs Haysom: Miniserial
Cine i-a ucis pe părinții iubitei lui Jens Soering în 1985, el sau ea? Acest serial documentar analizează întrebările fără răspuns din jurul acestui caz.

Wingwomen
Titlu localizat: Părtașe
Sătulă de viața de fugar, o hoață expertă decide să se retragă, dar nu înainte de o ultimă lovitură ușoară alături de complicea ei și de o șoferiță îndrăzneață.

2 noiembrie 2023
Cigarette Girl
Titlu localizat: Fata cu țigarete
O artistă talentată alege calea dragostei și a autodescoperirii, sfidând tradiția din industria de țigarete cu aromă de cuișoare din Indonezia în anii ’60.

INEDIT Pescărușii au închis aeroportul din Veneția CITEȘTE ȘI INEDIT Pescărușii au închis aeroportul din Veneția

Higuita: The Way of the Scorpion
Titlu localizat: Higuita: El camino del Escorpión
Documentarul spune povestea ascensiunii columbianului René Higuita de la sărăcie lucie la culmile fotbalului, a carierei lui spectaculoase și a nașterii „Scorpionului”.

Onimusha
Cu o armă demonică pe mână, un spadasin mercenar pribeag și o frăție de samurai se confruntă cu o revoltă a strigoilor.

Unicorn Academy: Chapter 1
Titlu localizat: Academia Unicornilor: Capitolul 1
O forță întunecată amenință să distrugă Insula Unicornilor, dar o adolescentă curajoasă și cinci colegi de-ai ei decid să lupte pentru a-și proteja academia magică.

3 noiembrie 2023
BLUE EYE SAMURAI
Animată de răzbunarea împotriva tatălui alb care a făcut din ea un paria în Japonia perioadei Edo, o tânără războinică își croiește o cale sângeroasă spre destinul său.

Daily Dose of Sunshine
Titlu localizat: Doza zilnică de soare
O asistentă cu suflet bun, care lucrează într-o secție de psihiatrie, face tot ce-i stă în putință pentru a aduce o rază de lumină în viața celor pe care îi are 
Titlu localizat: Erin și Aaron
Erin și Aaron tocmai au devenit frați vitregi și poartă același nume, dar sunt cum nu se poate mai diferiți. Însă prin muzică învață să trăiască în armonie.

Ferry: The Series
Titlu localizat: Ferry: Serialul
Disperat după bani, Ferry Bouman are o oportunitate unică atunci când o arestare creează un loc vacant printre cei mai mari dealeri din Brabantul de Nord.

NYAD
La 60 de ani, sportiva Diana Nyad decide să își îndeplinească visul nebunesc de o viață: să parcurgă înot o distanță de 164 de kilometri, din Cuba până în Florida.

Selling Sunset: Season 7
Titlu localizat: Apusul e de vânzare: Sezonul 7
Piața s-a contractat și echipa se chinuie să vândă case, însă rivalitățile și problemele nerezolvate ar putea strica totul. Vor reuși oare să o scoată la liman?

Coldplay - într-o bătălie juridică cu fostul lor manager CITEȘTE ȘI Coldplay - într-o bătălie juridică cu fostul lor manager

Sly
Odată era un nimeni care se uita la filme ca să evadeze dintr-o copilărie grea, acum e legendă la Hollywood. Sylvester Stallone își spune povestea într-un documentar.

The Tailor: Season 3
Titlu localizat: Tânărul Croitor: Sezonul 3
Sentimentele lui Peyami pentru Esvet se intensifică, forțându-l să facă o alegere dificilă între dragostea lor și prietenia de o viață cu Dimitri.

Vacaciones de verano
Rămași șomeri, doi prieteni se angajează ca animatori pentru copii la un hotel de lux și își aduc în secret odraslele, pentru a le oferi o vacanță de vară.

7 noiembrie 2023
The Improv: 60 and Still Standing
The Improv celebrează împlinirea a 60 de ani cu scheciuri cu artiști și numere muzicale celebre și cu secvențe rare și exclusive din una dintre marile arhive de comedie.

8 noiembrie 2023
Cyberbunker: The Criminal Underworld
Titlu localizat: Cyberbunker: Dedesubturile lumii criminale
Documentar despre niște hackeri care au exploatat cele mai întunecate colțuri ale internetului, dintr-un buncăr din era Războiului Rece, într-un orășel din Germania.

Escaping Twin Flames
Titlu localizat: Twin Flames: Escrocii iubirii eterne
Un cuplu face bani ajutându-i pe oameni să găsească dragostea. În acest documentar, foști adepți dau detalii despre practicile tulburătoare pe care le-au întâlnit.

Robbie Williams
După 25 de ani de carieră solo extraordinară, Robbie își amintește de vremurile când era mai tânăr și reflectează asupra vieții petrecute în lumina reflectoarelor.

ANUNȚ Premieră în istoria Cupei Mondiale de fotbal. Meciuri pe 3 continente CITEȘTE ȘI ANUNȚ Premieră în istoria Cupei Mondiale de fotbal. Meciuri pe 3 continente

The Billionaire, the Butler and the Boyfriend
Titlu localizat: Miliardara, majordomul și iubitul
Un conflict între cea mai înstărită femeie din lume și fiica ei se transformă într-un scandal național. Află întreaga poveste din acest documentar fascinant.

The Claus Family 3
Titlu localizat: O familie cu har 3
Livrarea cadourilor nu merge conform planurilor, iar bunicul Noël intră în bucluc. Vor reuși frații Jules și Noor să-și unească forțele și să salveze Crăciunul?

9 noiembrie 2023
Akuma Kun
Akuma Kun, un băiat crescut de un demon, și partenerul lui pe jumătate om, Mephisto al III-lea, investighează fenomene paranormale pentru a rezolva crime și mistere.

Temple of Film: 100 Years of the Egyptian Theatre
Titlu localizat: Templul filmului: 100 de ani de Egyptian Theatre
Guillermo del Toro, Rian Johnson și alți cineaști celebri fac o retrospectivă legată de istorica sală Egyptian Theatre din L.A., care revine acum la gloria de odinioară.

10 noiembrie 2023
At the Moment
Titlu localizat: În acest moment
Un serial-antologie care e plasat în vremea pandemiei și care urmărește zece povești de dragoste deosebite, pline de pasiune și dezamăgiri.

14 noiembrie 2023
Criminal Code
Titlu localizat: Cod Criminal
Agenții federali trebuie să dea dovadă de creativitate pentru a descifra un jaf de proporții.

YouTube lansează o aplicație pentru editarea filmărilor CITEȘTE ȘI YouTube lansează o aplicație pentru editarea filmărilor

How to Become a Mob Boss
Titlu localizat: Cum să devii un șef al mafiei
Acest ghid satiric explorează ascensiunea și căderea celor mai notorii capi mafioți și tacticile folosite de ei pentru a obține succesul.

Suburræterna
Haosul domnește în Roma, iar alianțele sunt periclitate de tensiunile create de noile clanuri. Lumea din „Suburra” se transformă.

The Netflix Cup: Swing to Survive
Titlu localizat: Cupa Netflix
Piloți de Formula 1 și jucători de golf din PGA Tour fac echipă pentru o competiție înțesată de vedete pe terenul de golf de la Wynn Las Vegas. Eveniment live în limba engleză.

15 noiembrie 2023
Feedback
Un fost star rock cu probleme de memorie și familiale, toate cauzate de dependența sa, pornește într-o căutare neobosită a fiului lui dispărut.

Matt Rife: Natural Selection
Titlu localizat: Matt Rife: Selecție Naturală
Un nou program special de stand-up cu comedianul Matt Rife.

16 noiembrie 2023
Best. Christmas. Ever!
Titlu localizat: Un Crăciun ca niciodată
După ce soarta le reunește familiile de Crăciun, Charlotte decide să arate tuturor că viața lui Jackie, o veche prietenă, e prea bună ca să fie adevărată.

In Love and Deep Water
Titlu localizat: Dragoste și ape tulburi
Romantismul, misterul și haosul domnesc la bordul unui vas de lux care navighează spre Marea Egee, unde un majordom și un pasager încearcă să rezolve o crimă.

17 noiembrie 2023
All-Time High
Titlu localizat: Proaspăt îmbogățiți
Un escroc care are nevoie urgentă de bani și o femeie cu o avere în criptomonede încep o relație. Este ea ținta visurilor lui sau escrocul este pe cale să fie înșelat?

Ilie Năstase: Până mor, vom lua înapoi terenurile de tenis de la BNR CITEȘTE ȘI Ilie Năstase: Până mor, vom lua înapoi terenurile de tenis de la BNR

Believer 2
Un detectiv hotărât caută adevărul din spatele principalei organizații de droguri din Asia și pe șeful greu de prins al acesteia, cu care are treburi neter 
Titlu localizat: CoComelon: Aventuri pe strada noastră
Alătură-te personajelor tale preferate din „CoComelon” și urmărește-le în aventurile lor pline de imaginație, în timp ce își explorează sentimentele și lumea din jur.

Rustin
Activistul Bayard Rustin a înfruntat rasismul și homofobia, ajutând la schimbarea istorică a drepturilor civile prin orchestrarea marșului spre Washington din 1963.

Sagrada Familia: Season 2
Titlu localizat: Familia e Sacră: Sezonul 2
Bântuită de trecut, Gloria nu se va da în lături de la nimic pentru a croi un viitor pentru familia ei, în timp ce noi intrigi și mistere frământă cartierul.

Scott Pilgrim Takes Off
Titlu localizat: Scott Pilgrim nu se lasă
Scott Pilgrim o întâlnește pe Ramona Flowers, fata visurilor lui, dar ca să poată ieși cu ea, trebuie să-i înfrângă pe cei șapte foști iubiți malefici ai ei. E complicat.

The Dads
Titlu localizat: Discuție între tați
Un scurt documentar în care, într-o excursie la pescuit cu tatăl lui Matthew Shepard, cinci tați discută despre iubirea, speranțele și temerile pentru copiii lor trans.

The Queenstown Kings
Titlu localizat: Regii din Queenstown
După moartea tatălui său, o fostă vedetă de fotbal se întoarce în Queenstown și încearcă să se apropie de fiul lui, un jucător promițător cu vise mari.

18 noiembrie 2023
The Railway Men
Titlu localizat: Eroii căilor ferate: Povestea nespusă din Bhopal 1984
Un gaz mortal se scurge dintr-o fabrică din Bhopal și niște muncitori feroviari curajoși își riscă viața pentru a-i salva pe alții, înfruntând un dezastru îngrozitor.

Agentul provocator grec care a cucerit cinematografia CITEȘTE ȘI Agentul provocator grec care a cucerit cinematografia

20 noiembrie 2023
Stamped from the Beginning
Titlu localizat: Marcați: O istorie a rasismului în Statele Unite
Cu animație inovatoare și contribuții ale experților, documentarul bazat pe bestsellerul lui Ibram X. Kendi explorează istoria ideolog

21 noiembrie 2023
Leo 
Adam Sandler este o șopârlă pe nume Leo în această comedie-musical despre ultimul an de școală văzut prin ochii unui animal de companie.

22 noiembrie 2023
Crime Diaries: The Celebrity Stylist
Titlu localizat: Istoria unei crime: Stilistul celebrităților
Un stilist promițător este găsit fără suflare în propria casă, iar un tânăr detectiv are la dispoziție 20 de zile să rezolve cazul. Inspirat de evenimente adevărate.

High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America: Season 2
Titlu localizat: Din Africa în America: O călătorie culinară: Sezonul 2
Stephen Satterfield, bucătar și scriitor, stă la masă cu maeștri culinari, explorând trecutul bucătăriei africano-americane și contribuția sa la aromele Americii..

Squid Game: The Challenge
Titlu localizat: Jocul Calamarului: Provocarea
456 de jucători, 4,56 de milioane de dolari, un singur câștigător. Fenomenul renumit la nivel global prinde viață cu jocuri inspirate din serial și provocări noi.

23 noiembrie 2023
My Daemon
Pentru a-și salva mama, un băiat cu suflet bun și micul său prieten demon pornesc într-o călătorie prin Japonia post-apocaliptică, în timp c pie.

My Little Pony: Make Your Mark: Chapter 6 
Titlu localizat: My Little Pony: Redescoperă magia: Capitolul 6
Nu mai e mult și Opaline va prelua toată puterea în Ecvestria! Vor putea poneii să facă echipă cu dragonii pentru a salva magia și a restabili pacea?

24 noiembrie 2023
A Nearly Normal Family
Titlu localizat: O familie aproape normală
Viața unei familii aparent perfecte se duce de râpă atunci când o crimă șocantă dovedește că sunt dispuși să facă gesturi disperate pentru a se proteja unul pe celălalt.

DOI BOY
Titlu localizat: Străzile din Chiang Mai
O refugiată își construiește o nouă identitate ca prostituată în Thailanda și este prinsă în planurile riscante ale unui client, care i-ar putea aduce o viață mai bună.

Cină modestă servită liderilor mondiali de la summitul G20. Premierul Narendra Modi, practicant de yoga și vegetarian convins CITEȘTE ȘI Cină modestă servită liderilor mondiali de la summitul G20. Premierul Narendra Modi, practicant de yoga și vegetarian convins

I Don't Expect Anyone to Believe Me
Titlu localizat: Nu mă aștept ca cineva să mă creadă
Cariera și întreaga viață ale unui scriitor sunt date peste cap când cade pradă unei rețele de infractori periculoși, chiar înainte să se mute la Barcelona.

Last Call for Istanbul
Titlu localizat: Ultima strigare pentru Istanbul
O întâlnire întâmplătoare la aeroportul din New York face ca două persoane căsătorite să aibă parte de o seară plină de distracție, dorință și tentație.

My Demon
Titlu localizat: Demonul Șarmant

Wedding Games
Titlu localizat: Încurcate sunt căile spre căsătorie
Alex și Eva aleg să-și unească destinele în locul în care s-au cunoscut, dar o  e zădărnicesc pașii către altar.

27 noiembrie 2023
Go Dog Go: Season 4 
Titlu localizat: Hai, cuțu, hai!: Sezonul 4
Tag și prietenul ei Lăbuș adoră să-și ajute prietenii din Dogia, fie că este vorba despre livrarea de cutii cu fursecuri, fie de organizarea concursului Dogcathalon.

28 noiembrie 2023
Comedy Royale
Membrii a cinci echipe de comici aflați la început de drum, selectați de celebrități ale lumii comediei coreene, luptă pentru șansa de a fi gazda unui spectacol Netflix.

Onmyoji
În societatea strălucitoare a curții imperiale, un personaj mistic talentat se împrietenește cu un muzician strălucit, rezolvând cazuri ivite din tărâmul demonic.

Verified Stand-Up
Zece comedieni, zece platouri. Descoperă-ți noul comedian preferat în acest serial de stand-up.

29 noiembrie 2023
American Symphony

Bad Surgeon: Love Under the Knife
Titlu localizat: Chirurgul rău: Dragoste pe muchie de cuțit
Acest serial documentar descrie o mare fraudă din medicina modernă și demască un specialist în chirurgia toracică, faimos pentru realizările lui în medicina regenerativă.

30 noiembrie 2023
Family Switch
Titlu localizat: Schimb în familie
În prag de Crăciun, într-o familie se dezlănțuie haosul. După un eveniment cosmic rar, părinții fac schimb de corpuri cu copiii lor adolescenți.

Hard Days
Titlu localizat: Zile grele
Fugind deja de o mulțime de probleme, un polițist disperat crede că a scăpat de un accident cu fugă de la locul faptei. Dar există un martor, iar acesta are numărul lui.

Obliterated
Titlu localizat: Praf și Țăndări
O echipă de elită a forțelor speciale trebuie să contracareze o amenințare mortală  de acțiune și comedie de la creatorii serialului „Cobra Kai”.

The Bad Guys: A Very Bad Holiday 
Titlu localizat: Băieții răi: Sărbători foarte rele
Domnul Lup și echipa sa de animale nelegiuite realizează că vor trebui să readucă spiritul Crăciunului în oraș pentru a-și duce la îndeplinire jaful anual de sărbători.

Captură mai puțin obișnuită: 74 tone de măsline furate „A ajuns acum ca furtul de bijuterii!” CITEȘTE ȘI Captură mai puțin obișnuită: 74 tone de măsline furate „A ajuns acum ca furtul de bijuterii!”

Virgin River: Season 5 Part 2
Titlu localizat: Virgin River: Sezonul 5: Partea 2
Mel se acomodează cu un nou ritm al vieții, Jack își dezvoltă afacerea, iar orașul înfruntă noi amenințări, căci în Virgin River secretele încep să iasă la iveală.

În curând
Elena Knows
Titlu localizat: Elena știe
O femeie care suferă de boala Parkinson conduce o investigație neobosită pentru a-i găsi pe cei responsabili pentru moartea neașteptată a fiicei ei.

Replacing Chef Chico
Titlu localizat: Cine îl înlocuiește pe cheful Chico?
Un bucătar-șef intră în comă, iar adjunctul lui devotat trebuie să facă tot ce-i stă în putere pentru a menține deschis restaurantul lor filipinez de lux.

Producții licențiate

1 noiembrie 2023
13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

Catch Me If You Can

Coach Carter

Lara Croft: Tomb Raider

National Security

Never Back Down

Paul Blart: Mall Cop

Premium Rush

Primal Fear

Six Feet Under: Sezoanele 1-5

Slender Man

Total Recall


2 noiembrie 2023
Baywatch

Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain

IMapp, concursul internațional de 3D video mapping, în Piața Constituției. Programul evenimentului CITEȘTE ȘI IMapp, concursul internațional de 3D video mapping, în Piața Constituției. Programul evenimentului


4 noiembrie 2023
Sonic the Hedgehog 2


8 noiembrie 2023
Playing with Fire


13 noiembrie 2023
Escape Room: Tournament Of Champions


15 noiembrie 2023
All We Had

Always Shine

Boyz n the Hood


16 noiembrie 2023
Fences

Instant Family


17 noiembrie 2023
G.I. Joe: Retaliation

Red Rocket

Producții care părăsesc platforma

1 NOIEMRBIE 2023
30 de ani și 15 minute

All Good Things

Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu

Bad Boys

Bad Boys II

Beyond the Reach

Box

Breathe

Cold Pursuit

Crash

Daddy's Home

Daddy's Home 2

Deep

Den of Thieves

O povestire necunoscută a lui Truman Capote, descoperită într-un caiet, va fi publicată de revista Strand CITEȘTE ȘI O povestire necunoscută a lui Truman Capote, descoperită într-un caiet, va fi publicată de revista Strand

Florence Foster Jenkins

Free State of Jones

Gambit

Good People

Hellboy

Jack the Giant Slayer

Legend

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole

Legends of the Fall

Loving Vincent

McQueen

Mile 22

Power Rangers

Quod Erat Demonstrandum Q.E.D.

Spider-Man: Far from Home

Taking Lives

The Da Vinci Code

The Divergent Series: Allegiant - Part 1

The Foreigner

The Happytime Murders

The House with a Clock in Its Walls

VIDEO&FOTO Sylvester Stallone, primit de Papa Francisc. ”Pregătit? Boxăm!” CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Sylvester Stallone, primit de Papa Francisc. ”Pregătit? Boxăm!”

The Infiltrator

The Last Face

The Legend of Tarzan

The Mask of Zorro

The Notebook


4 NOIEMRBIE 2023
Miss Bala


7 NOIEMRBIE 2023
A Quiet Place


12 NOIEMRBIE 2023
America, Venim!

Legaturi bolnavicioase

Lumea e a mea


15 NOIEMRBIE 2023
Angels & Demons

Awakenings

Criminal

Dear John

Dirty Grandpa

Dumb and Dumber To

Dying of the Light

Examen

Fun with Dick & Jane

Fury

Half Past Dead

The Amazing Spider-Man 2

The Autopsy of Jane Doe

The Butterfly Effect

The Double


16 NOIEMRBIE 2023
The Road to El Dorado

VIDEO INEDIT Carlos Sainz rapid și la alergare, nu doar pe circuit. El a fugit și a prins doi hoți care i-au furat un ceas CITEȘTE ȘI VIDEO INEDIT Carlos Sainz rapid și la alergare, nu doar pe circuit. El a fugit și a prins doi hoți care i-au furat un ceas


20 NOIEMRBIE 2023
După 40 de zile

În funcție de negocierile drepturilor de difuzare, pot apărea și alte filme sau seriale pe parcursul acestei luni, fiind posibilă, în unele cazuri, și schimbarea datelor de publicare.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
streaming
filme
seriale