FaceApp, aplicația care a depășit 1 milion de instalări în două săptămâni pe iPhone, este lansată pe Android

FaceApp, aplicația care a depășit 1 milion de instalări în două săptămâni pe iPhone, este lansată pe Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 feb 2017

Cea mai virală aplicație a începutului de an, FaceApp, este disponibilă începând de astăzi și pentru dispozitivele cu Android.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Lansată inițial doar pentru iPhone, FaceApp a reușit să devină rapid un succes, depășind în doar două săptămâni 1 milion de instalări. FaceApp a ajuns pe primul loc în topul de aplicații gratuite în mai multe țări.

Dezvoltată de compania Wireless Lab, înființată de inginerul rus Yaroslav Goncharov, care a mai lucrat pentru Microsoft și pentru motorul de căutare rusesc Yandex, FaceApp realizează modificări automate ale portretelor creând diverse efecte.

Aplicația recomandată de Edward Snowden criptează inclusiv apelurile video CITEȘTE ȘI Aplicația recomandată de Edward Snowden criptează inclusiv apelurile video

FaceApp se laudă că are la bază o rețea neuronală care analizează trăsăturile fețelor pentru a realiza prelucrări automate. Cu această aplicație, utilizatori pot crea efecte care includ îmbătrânirea, întinerirea sau aplicarea unui zâmbet subiecților din fotografiile digitale.

Rezultatele sunt destul inconsistente. Există cazuri în care efectele create nu sunt cele dorite, dar atunci când aplicația alege efectul corect, rezultatele sunt într-adevăr spectaculoase.

Dezvoltatorul pune întârzierea cu care aplicația a ajuns pe Android pe seama unor potențiale probleme tehnice. Înainte de a se lansa pe platforma celor de la Google, inginerii de la Wireless Lab s-au asigurat că serverele vor face față afluxului de utilizatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
faceapp
aplicatie
android
foto