Discovery va construi un parc tematic de 400 milioane de dolari în Costa Rica

Discovery va construi un parc tematic de 400 milioane de dolari în Costa Rica

Sursa foto: dcJohn

scris miercuri, 11:10

Discovery Communications, grupul care deține posturile TV Discovery Channel și Animal Planet, va construi un parc tematic de 400 de milioane de dolari în Costa Rica, a anunțat, marți, guvernul acestei țări, citat de Reuters.

Compania locală de investiții Sun Latin America va coordona implementarea acestui proiect, ce va fi realizat pe o suprafață de 800 de hectare, în provincia Guanacaste, scrie News.ro.

Guanacaste este o destinație turistică estivală, aflată la o distanță de 225 de kilometri față de capitala statului Costa Rica, San José.

Facebook Spaces - o aplicație ce permite interacțiuni în realitate virtuală între prieteni CITEȘTE ȘI Facebook Spaces - o aplicație ce permite interacțiuni în realitate virtuală între prieteni

Viitorul parc tematic, ce va include hoteluri, activități de eco-explorare, zone sportive și restaurante, va genera aproximativ 2.000 de locuri de muncă și va fi construit între anii 2018 și 2020, a dezvăluit președintele costarican Luis Guillermo Solis într-o conferință de presă.

Discovery Communications și Sun Latin America nu au oferit alte detalii financiare despre acest proiect.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
discovery
parc tematic