Discovery va construi un parc tematic de 400 milioane de dolari în Costa Rica

Discovery va construi un parc tematic de 400 milioane de dolari în Costa Rica

Sursa foto: dcJohn

scris 19 apr 2017

Discovery Communications, grupul care deține posturile TV Discovery Channel și Animal Planet, va construi un parc tematic de 400 de milioane de dolari în Costa Rica, a anunțat, marți, guvernul acestei țări, citat de Reuters.

Compania locală de investiții Sun Latin America va coordona implementarea acestui proiect, ce va fi realizat pe o suprafață de 800 de hectare, în provincia Guanacaste, scrie News.ro.

Guanacaste este o destinație turistică estivală, aflată la o distanță de 225 de kilometri față de capitala statului Costa Rica, San José.

Facebook Spaces - o aplicație ce permite interacțiuni în realitate virtuală între prieteni CITEȘTE ȘI Facebook Spaces - o aplicație ce permite interacțiuni în realitate virtuală între prieteni

Viitorul parc tematic, ce va include hoteluri, activități de eco-explorare, zone sportive și restaurante, va genera aproximativ 2.000 de locuri de muncă și va fi construit între anii 2018 și 2020, a dezvăluit președintele costarican Luis Guillermo Solis într-o conferință de presă.

Discovery Communications și Sun Latin America nu au oferit alte detalii financiare despre acest proiect.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
discovery
parc tematic