World Class România deschide în iunie centrul de fitness din Militari Shopping, în urma unei investiții de 2 mil. euro

World Class România deschide în iunie centrul de fitness din Militari Shopping, în urma unei investiții de 2 mil. euro
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 13 apr 2016

Compania World Class România, lider de piață în industria de wellness autohtonă, va deschide în luna iunie un nou centru de fitness, situat în centrul comercial Militari Shopping.

Centrul de fitness se va întinde pe o suprafață de peste 2.500 de metri pătrați și are o sală de sport cu echipamente de ultimă generație, un studio de aerobic, o sală de cycling și un studio unde se vor avea loc programele World Class Kids, dar și o piscină acoperită cu o lungime de 25 de metri.

Urmărește-ne și pe Google News

Investiția în acest centru se ridică la aproximativ 2 milioane de euro, potrivit reprezentanților companiei.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
World Class România va ajunge până la finalul anului la 31 de centre de fitness CITEȘTE ȘI World Class România va ajunge până la finalul anului la 31 de centre de fitness

World Class România este cel mai important jucător din industria de wellness autohtonă și are, în prezent, 28 de centre în toată țara și peste 45.000 de membri. Până la finalul anului, World Class vrea însă să ajungă la 31 de centre în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Pitești, Craiova, Ploiești și Bacău.

Acționarul majoritar al World Class România este fondul de investiții cu capital privat Resource Partners, susținut de patru investitori: EBRD, Ardian, Rabobank și EIF. Fondul de investiții se implică în proiecte cu capital privat din Polonia, România și alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
world class
fitness
wellness
militari shopping