Jose Mourinho va primi 1,9 milioane de euro pentru colaborarea cu Russia Today

Jose Mourinho va primi 1,9 milioane de euro pentru colaborarea cu Russia Today
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mar 2018

Presa internațională notează că managerul echipei Manchester United, Jose Mourinho, va primi 1,9 milioane de euro pentru patru zile petrecute în Rusia, în cadrul colaborării cu postul public RT, în timpul Cupei Mondiale din această vară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit dailymail.co.uk, portughezul trebuie să meargă în Rusia pentru patru zile, la începutul turneului final. Apoi, el va comenta de la Manchester, prin satelit, finala  competiției.

Postul public RT (fost Russia Today) a anunțat, luni, acordul pentru ca Mourinho să fie analist în timpul Cupei Mondiale din această vară.

Hipermarket Auchan din Constanța, amendat de Protecția Consumatorilor cu 10.000 de lei, pentru calitatea fructelor și legumelor vândute CITEȘTE ȘI Hipermarket Auchan din Constanța, amendat de Protecția Consumatorilor cu 10.000 de lei, pentru calitatea fructelor și legumelor vândute

"Celebrul antrenor portughez Jose Mourinho, căruia i s-a atribuit supranumele <Special One> și care a condus cele mai mari cluburi sin lume, se va alătura echipei RT. El va împărtăși opiniile sale de expert, cunoștințele sale și expertiza sa despre fotbal cu telespectatorii RT", a anunțat postul rus.

RT, care emite și în mai multe limbi străine, este frecvent acuzat în Europa și SUA de propagandă pentru Kremlin.

RT nu are drept de transmitere a meciurilor din cadrul turneului final al Cupei Mondiale (14 iunie - 15 iulie). Și fostul portar al echipelor Manchester United și Danemarcei, Peter Schmeichel, va fi consultant RT la CM.

De serviciile lui Mourinho în timpul Cupei Mondiale au mai fost interesate posturile britanice BBC și ITV. La ediția precedentă a CM, Mourinho a comentat pentru Yahoo, în schimbul sumei de un milion de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
jose mourinho
russia today