O nouă investiție majoră la Rapid. Cum s-a schimbat structura acționariatului

O nouă investiție majoră la Rapid. Cum s-a schimbat structura acționariatului
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 ian 2024

În luna iunie a anului trecut, Dan Șucu devenea acționar majoritar al Rapidului cu 70% din acțiuni, dar investițiile au continuat în perioada de iarnă, iar patronul Mobexpert a dobândit încă zece procente.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Dan Șucu a decis să investească la Rapid în urmă cu aproape doi ani, când a preluat 50% din acțiunile deținute de Victor Angelescu.

Aurachain l-a numit pe Septimiu Postelnicu în funcția de Deputy CEO CITEȘTE ȘI Aurachain l-a numit pe Septimiu Postelnicu în funcția de Deputy CEO

Procentele au crescut vara trecută, când în conturile clubului au intrat aproximativ 10 milioane de euro.

Dacă în urmă cu o lună conducătorii din Giulești promiteau încă o investiție de 5 milioane de euro, aceasta s-a oficializat iar structura acționariatului s-a modificat din nou, scrie Hotnews.ro.

Venit la Rapid în liga a treia și principal finanțator până la promovarea în SuperLigă, Victor Angelescu a rămas cu doar 20% din acțiuni, în timp ce Dan Șucu deține acum restul de 80%.

viewscnt
Afla mai multe despre
rapid
dan sucu